Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rolf Benz breidt beddencollectie verder uit

Met het bed Rolf Benz 50 breidt Rolf Benz zijn beddencollectie verder uit. Deze nieuwe slaapplek straalt vormbewustzijn en zachtheid uit. In de naadvoering is het afgeleid van het iconische bankprogramma Rolf Benz 50. Design: Beck Design.

Rolf Benz streeft consequent naar ontspanning in persoonlijk samengestelde omgevingen. Het nieuwe bed met zijn zachte hoofdeinde werkt zowel als individueel meubel als in een meer complex interieur. De Récamiere Rolf Benz 50 en de dressboy uit de -meubelcollectie vormen bijvoorbeeld een mooie combinatie. Met de Rolf Benz 905 werd een perfect bijpassende bank ontworpen.

Binnenwerk van hoge kwaliteit
Het binnenwerk van de Rolf Benz 50 kan, net als de andere bedden, worden aangepast aan persoonlijke comfortbehoeften. Zo is het nieuwe slaapkamermeubilair als boxspring verkrijgbaar. Maar de Rolf Benz 50 is ook verkrijgbaar als klassiek bed met matras en lattenbodem. De lattenbodem is bovendien verkrijgbaar in een vaste of een gemotoriseerd verstelbare versie. De bodem is gemaakt van beukenhout, met verstelbare middenzone en schoudercomfortzone. De matrassen zijn verkrijgbaar als hoogwaardig tonneau-pocketveringmatras en als koudschuimmatras, elk in zachte, medium en stevige hardheid. Beide versies hebben een structuur met 7 zones. Er bestaat ook een mogelijkheid om alleen de ombouw van het bed aan te schaffen en je ‘eigen’ binnenwerk gebruiken.

Nieuw bijpassende meubels
Het SLEEPING-assortiment werd uitgebreid met het stijlvolle nachtkastje Rolf Benz 914. Het werd ontworpen door labsdesign en bestaat uit een houten kader met deur en lade, een metalen frame en een blad van hoogwaardige natuursteen. De unieke handgreep, ook van metaal gemaakt, is een karakteristiek kenmerk van het naar wens aan te passen spel met materialen.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com 

Publicatiedatum: