Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Producten uit the Baroque Collection in Chateau Meiland

'Wijnen, wijnen, wijnen' met Dutch Style glazen

Chateau Meiland is gisteren uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2019. In de realityserie worden Martien Meiland en zijn familie gevolgd tijdens de verbouwing van hun kasteel, Chateau Marillaux, in Frankrijk. In elke aflevering van het programma staat wijn centraal, of zoals de familie zegt: "We gaan wijnen." Dat doen ze uit glazen uit The Baroque Collection van Dutch Style.  

Voor de inrichting van het kasteel heeft Meiland zich o.a. gericht op de Baroque Collectie van Dutch Style. Zo zijn in de televisie serie de elegante kroonluchters te zien in de eetzaal en drinken de gasten uit chique wijnglazen met gouden rand. Dutch Style is importeur en groothandel van home decor producten en accessoires.  

Willem Zandbergen, designer bij Dutch Style, is trots dat zijn producten terug te zien zijn op tv. “Martien is al jaren klant bij ons en wij vinden het leuk dat hij ons nu ook weer heeft weten te vinden voor zijn kasteel.”

De collectie van Dutch Style
De Baroque Collectie laat zich het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en met een geheel eigen karakter. Twee keer per jaar wordt de collectie naar eigen idee en ontwerp vernieuwd en uitgebreid. Door middel van het bezoeken van antiekmarkten en winkeltjes in binnen- en buitenland, worden zij geïnspireerd tot het creëren van nieuwe producten. Naast de Baroque stijl zal de collectie verder worden uitgebreid met Vintage en Brocante artikelen.

Meer informatie:
Dutch Style
Schulpweg 129e
2211 XM Noordwijkerhout
info@dutchstyle.eu 
www.dutchstyle.eu

Publicatiedatum: