Klokkenbedrijf ontwerpt en produceert al bijna 50 jaar klokken

'Mensen bewust maken van impact USB batterij'

Het in Haarlem gevestigde klokkenbedrijf NeXtime wil mensen bewust maken van 'onze' impact op de wereld van morgen met een oplaadbare USB batterij. "We kunnen niet meer zonder batterijen. Batterijen zijn al zo gewoon, dat we bijna niet merken dat ze er zijn. Nederlanders hebben 920,4 miljoen batterijen, dat is in elk huis 118. Van die 118 batterijen worden 81 gebruikt in allerlei huishoudelijke apparaten, zitten er 10 in afgedankte apparaten op zolders, kelders en kasten en zijn 28 batterijen nieuw of leeg (bron: Stibat)", vertelt een woordvoerder van NeXtime.

NeXtime ontwerpt en produceert al bijna 50 jaar klokken. "In de klokken industrie hebben we de ontwikkeling meegemaakt waarin we van mechanische klokken zijn doorontwikkeld naar bijna alleen maar klokken met een uurwerk op batterijen erin. Als klokken specialist produceren wij jaarlijks ruim 500.000 klokken", vervolgt NeXtime. Wanneer batterijen in klokken, of andere apparaten worden vervangen door oplaadbare USB batterijen zal dit bijdragen aan een duurzame planeet. Het recyclen van batterijen is een belasting voor het milieu en NeXtime, wil het gebruik van eenmalige wegwerp batterijen verminderen. Door consumenten en bedrijven bewust te maken van een duurzaam alternatief; NeXtime USB batterijen.

De NeXtime AA USB batterijen zijn tot 2000 keer oplaadbaar, en de gebruiker heeft ook geen aparte oplader meer nodig omdat de batterijen op te laden zijn in elke USB poort. 

Meer informatie:
NeXtime Services
Munterslaan 4
2014KW Haarlem
info@nextime.eu  
www.nextime.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven