Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Draadloze diffuser verspreidt geur via een app

Nieuwe lijn Rituals ruikt naar bloemetjes

Sinds kort is aan de private interieurcollectie van Rituals een nieuwe geurlijn toegevoegd: de Floral Home Collection. Hierin staan drie bloemengeuren centraal: Sweet Jasmine, Orris Mimosa en imperial Rose. Daarnaast is de collectie uitgebreid met nieuwe producten: interieurparfum, handproducten, cartridges en geurstokjes.

De geurstokjes zijn verkrijgbaar in vier nieuwe geuren: Oriental Vetiver, Sweet Jasmine, Imperial Rose en Orris Mimosa en verkrijgbaar in fullsize en mini. De bijpassende Scented Candle is beschikbaar in negen geuren in een zwarte, witte of champagnekleurige glazen pot. De XL Scented Candle is de grote variant van de kaars en gaat tot 70 uur mee.  

Verder is er een interieurparfum in de geuren Wild Fig, Sweet Jasmine, Imperial Rose, Savage Garden, Green Cardamom en Black Oudh. De keukencollectie is uitgebreid met een nieuwe zeep en handcrème in de geuren Precious Amber, Savage Garden en Sweet Jasmine.

Cartridges
De nieuwe Private Collection Cartridges bestaat uit een draadloze diffuser waarmee je via een app geur verspreidt. De cartridges zijn verkrijgbaar in zes geuren: Black Oudh, Precious Amber, Savage Garden, Oriental Vetiver, Sweet Jasmine en Imperial Rose. Elke cartridge gaat tot wel 270 uur mee.

Meer informatie:
Rituals
www.rituals.com

Publicatiedatum: