Gemaakt in Palazzo Morando in Milaan

Panzeri voor Elle Decor Grand Hotel

Nog tot en met 20 oktober zal Panzeri tijdens de Fall Design Week de ‘Decorative Lighting Partner’ zijn van ‘Elle Decor Grand Hotel’, het tijdelijke hotel van Elle Decor Italia dat gemaakt is in Milaan in Palazzo Morando. Het concept van 2019 voor het interieur van Elle Decor Grand Hotel is gerealiseerd door Matteo Thun & Partners studio, dat een project-installatie bedacht die de problemen van de hotelsector onderzoekt met een innovatieve visie op de natuur en individuele wellness.


 
Het concept van 'Nature's Kitchen' is bijvoorbeeld ontstaan ​​vanuit het idee om een ​​organische ruimte te creëren, waarin de grens tussen binnen en buiten wordt weggevaagd door de continuïteit van de groene natuur. Elk detail is bedacht om de bezoeker het gevoel te geven ondergedompeld te zijn in de natuur, zittend onder een boom. Daarom werd besloten om Bella te gebruiken voor de verlichting, ontworpen door Enzo Panzeri in 2019. Kleine schijfjes licht die perfect passen in het "groene" landschap. Het minimale ontwerp en het heldere profiel benadrukken de perceptie van ophanging en lichtheid waarnaar werd gezocht.

In de slaapkamer, een van de belangrijkste omgevingen in de tentoonstelling, vinden we ook de vloerlamp Tubino, ontworpen voor Panzeri door Matteo Thun als antwoord op een behoefte aan verlichting in een contractomgeving en met de ambitie om iets eenvoudigs te maken dat de tand des tijds kan weerstaan.

Het buitenproject werd in plaats daarvan getekend door de architect en tuinarchitect Marco Bay, die een ruimte bedacht die tegelijkertijd toegankelijkheid en comfort zou kunnen bieden - een ideale synthese van binnen.

In de storytelling van de tentoonstelling zal Pinterest een cruciale rol spelen. Voor het eerst zal de app van het populaire sociale netwerk worden gebruikt om een ​​digitale gids voor het Grand Hotel te maken, met beschrijvingen van elke kamer en visualisatie van de tentoongestelde objecten, specificaties van het model, merk en productiejaar. Gebruikers hoeven alleen maar de aangepaste codes ('Pincodes') te scannen die zich in het gehele tentoonstelling bevinden, gebruikmakend van de camerafunctie in de zoekbalk van de app.

In Palazzo Living tijdens Fall Design Week 2019, tot 20 oktober, elke dag van 10.00 tot 21.00 uur. 
Tussen de afspraken met Panzeri, vrijdag 18 oktober, om 18.30 uur staat de lezing 'Designing Light' gepland, die de rol van licht als een cruciaal element in het onderzoek naar welness in gebouwen zal bespreken.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven