Cerasa presenteert de nieuwe meubelcollectie van Des

Badkamer geïnspireerd op werk Elsa Schiaparelli

Tijdens de laatste editie van Cersaie heeft Cerasa de nieuwe badkamermeubelcollectie van Des gepresenteerd, waarvan de naam een ​​acroniem is: D = Deco, E = Elsa, S = Schiaparelli. Ontwerper Stefano Spessotto werd geïnspireerd door de grote Italiaanse ontwerper en naaister Elsa Schiaparelli, en door de wereld van mode, vormen en omgevingen van de vroege twintigste eeuw, toen Art Deco een hoofdrol speelde.Des is een zeer veelzijdige collectie. De mogelijkheid om uit verschillende materialen te kiezen en ze op de panelen van de voorkanten uit te wisselen, maakt het mogelijk om altijd nieuwe, unieke en exclusieve elementen te creëren. Het ontwerpidee waarop de collectie is gebaseerd, is de realisatie van een front met frame: het frame is beschikbaar in twee gefineerde afwerkingen, Noce Chiaro en Eucalyptus, naast de mat gelakte afwerkingen in elke kleur, en kan worden gecombineerd met het voorpaneel dat verkrijgbaar is in veel verschillende materialen, waardoor kleurencombinaties naar wens kunnen worden gecreëerd. De grote materiaalkeuze is niet alleen gedefinieerd in termen van esthetiek, maar ook in termen van kosten, door voor materialen zoals laminaten, lak, hout, Laminam®, glas, stof en gedecoreerd fineer te kiezen.De opening is mogelijk dankzij een speciale bewerking in het frame van de voorkant, waardoor deze er schoon en discreet uitziet. De Des-collectie is niet alleen verrijkt door de aanwezigheid van verschillende materialen, maar kan ook worden verfraaid met speciale voeten, die doen denken aan de meubels van de vroege twintigste eeuw en van zwart gelakt metaal zijn, wat ook voor andere elementen van deze collectie wordt gebruikt, waarvan de esthetiek een belangrijke rol speelt: de specifieke volledige hoogte stukken, de uitgeruste vouwschermen, de multifunctionele valetstandaards, de spiegels met geïntegreerde verlichting, de vrijstaande badkuip, de salontafels en de stoelen.
 
De Des-collectie bevat een reeks elementen die bedoeld zijn voor de inrichting van de badkamer, maar eveneens geschikt zijn voor andere kamers. Cerasa presenteert een breed voorstel, zowel in termen van bijpassende sets, met de creatie van een exclusieve mixer en bepaalde lampen, en in termen van stijlidentiteit, om door het hele huis te worden gedeeld.Met de Des-collectie ervaart Cerasa het materiaal voor het eerst. De studie en de gedetailleerde analyse van het materiaal, samen met het gebruik van de nieuwste technologieën, maakten het gebruik van dit specifieke en interessante materiaal ook in de badkamer mogelijk. De stof is speciaal gemaakt voor Cerasa; de stofpatronen zijn exclusief gemaakt door de architect Silvia Prevedello en zijn ook opgenomen in afstemming op het behang. De vier onderwerpen drukken een sterk identificerend karakter uit en verwijzen naar etnische en geometrische inspiraties, naar verre werelden en filosofieën, vermengd met ongekende overlappingen, zelfs thema's die tot de dierenwereld behoren.

CERSAIE is de perfecte plaats om een nieuwe mogelijkheid te presenteren, geboren uit de samenwerking met Inkiostro Bianco. Het grote aantal onderwerpen dat door Cerasa is geselecteerd, biedt altijd nieuwe esthetische oplossingen, die aan verschillende smaken kunnen voldoen en elke compositie een uniek karakter geven.

Meer informatie:
Cerasa
www.cerasa.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven