Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens Dubai Design & Hospitality week:

Inkijkje in wereld van interieurs new citizens

Met hun deelname aan Ventura Dubai tijdens Index 2019, gaf New Citizen Design bezoekers een inkijkje in de wereld van interieurs voor new citizens. "De new citizen is een persoon die een ontwerpstroming belichaamt van positiviteit en bewustzijn. Zij koesteren de aarde als hun thuis. New citizens bewegen zich comfortabel tussen hun verschillende rollen thuis, op het werk en in de vrije tijd. Daarom zien we kantoren ontstaan waar gelijkgestemden werken en communities vormen in ruimtes die alles in zich hebben van kantoor, hotel, café of brasserie, thuis en sportclub. Andersom zien we dat ook bij hospitality en particuliere interieurs", vertelt een woordvoerder van New Citizen Design.



Het in Rotterdam gevestigde bedrijf New Citizen Design is agent, ontwikkelaar, projectmanager en adviseur van designproducten en ontwerpen. De design producten zijn naar eigen zeggen niet alleen mooi en bijzonder, ze geven de gebruiker vaak een ander perspectief en mindset. "Niet voor niets werd New Citizen Design geselecteerd voor de trendtour van Love that Design en trok het een volle zaal bij de INDEX Design Talks", vertelt een woordvoerder.

Honderden bezoekers lieten zich fotograferen in Swing Chair, Belvedère Ladder Chair en Paradosso Let it Go. Naast genoemde ontwerpen, toonde het bedrijf: Boredom Cabinet van Nightshop (ook verkrijgbaar in customized series design voor projecten), Heritage Carpets van meesterwerken uit het Rijksmuseum, OASIS vazen, Fog Mirror, RAY coffee table en Christie’s Fabrics.

Meer informatie:
New Citizen Design
Museumpark 25
3062 EA ROTTERDAM
info@newcitizendesign.nl  
www.newcitizendesign.nl

Publicatiedatum: