Studio creëert en ontwikkelt concepten, apps en games

"Met onze AR oplossingen kan ieder meubelstuk in elke ruimte geplaatst worden"

Augmented Reality (AR) is een interactieve beleving waarmee digitale objecten (meubels, bedden, lampen, schilderijen enz) geplaatst kunnen worden in een echte omgeving. "Met de AR oplossingen van Sticky Lock kan ieder meubelstuk in elke gewenste ruimte geplaatst worden met een telefoon of tablet", vertelt een woordvoerder van Sticky Lock.

"AR voor de meubelbranche is op verschillende manieren in te zetten. Ondersteun uw retailers door hun onze AR app aan te bieden. Creëer een oneindige showroom waarin ieder meubelstuk in alle mogelijke configuraties live is te ervaren. U heeft uw meubel werkelijk in elke gewenste kleur en opstelling tot uw beschikking. Nemen we een zithoek af gaan we voor losse elementen, gaan we voor een boxspring of een lattenbodem, welk schilderij staat het best boven de bank, welke gordijnen komen het best tot hun recht? De mogelijkheden zijn eindeloos."

"Ook bestaat de mogelijkheid producten letterlijk uit een magazine of website te laten springen door middel van onze AR Scanner. De consument plaatst met onze app het meubel vanuit de brochure, reclamefolder of website zo thuis in de gewenste kamer."

Sticky Lock is een Nederlandse studio die concepten creëert, apps en games ontwikkelt en implementeert of publiceert. Meer informatie:
Sticky Lock
info@stickylock.com
www.stickylock.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven