Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

'Doelgericht met moodboards en tekeningen kwamen 94.500 bezoekers naar vt wonen beurs'

Steeds meer Nederlanders zijn actief aan de slag met het veranderen en verbouwen van hun huidige woning, vanwege het schrale woningaanbod en de daarmee samengaande daling in verhuisbewegingen. Dat blijkt overduidelijk na de 27e vt wonen&design beurs vorige week. Doelgericht met eigen moodboards en tekeningen van hun huis, kwamen 94.500 bezoekers naar de RAI in Amsterdam. Duizenden persoonlijke adviezen en inspiratietips van de meest uiteenlopende woonstijlen zijn mee naar huis genomen.

Op de beurs waren mooie merken, experts, nieuwste designs en verrassende ontwerpen te bewonderen.

“Op de beurs vind ik zoveel nieuwe producten en materialen waar ik het bestaan niet van wist. Een enorme inspiratiebron”, aldus een bezoeker.

Nostalgische schoonheid en aarde tinten
Op de beurs zie je volop dat aarde tinten dé trend op kleurgebied is. Dit geeft een zacht, warm en comfortabel gevoel. Als je het wat pittiger wilt, zijn de spicy colors uit India een mooie combinatie. Goud als accent zie je overal. Als pootjes onder een stoel, als knopje aan een lamp. In glans of mat. Heel chique. Gebrand hout is hot, shades in het plafond, op de vloer of als raamdecoratie zie je steeds meer. Domotica om zaken in en rond je huis per app te kunnen bedienen is niet meer weg te denken. En heel leuk is de revival van oude modellen in een nieuw jasje. Vaak ter gelegenheid van een jubileum trekken merken een oud model speakers, prullenbak of bank van de plank en geven daar een nieuwe twist aan. Old meets new.

Primeurs in Amsterdam
Op de beurs werden voor de Nederlandse markt enkele nieuwe producten geïntroduceerd. De “Colla” het nieuwste model in de Pode bankencollectie, de nieuwste verfkleuren van o.a. Flexa en De Vestingh, de BEC Akustic high end versterker van audiomerk Braun, nieuwe vloerencollecties van o.a. Forbo en raamdecoratie van Fractions en Unilux. Nieuwe merken die geïntroduceerd werden op de Nederlandse woonmarkt zijn Please Wait to be Seated uit Denemarken en SP01 uit Australië. Bezoekers, gasten en ook pers hebben de inspiratie ervaren in de woonhuizen van vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home.

Bekijk hier de fotoreportage die Wonen360 maakte van de 27e vt wonen&design beurs.