"Regendouches en handdouches in alle vormen en maten"

Opening The Water Studio Amsterdam

Op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk is sinds deze week The Water Studio Amsterdam gevestigd. Het nieuwe paradepaardje van sanitairfabrikant Hansgrohe werd geopend door niemand minder dan Peter Sagan, de profwielrenner van het BORA-hansgrohe team die in zijn carrière al drie keer wereldkampioen werd.
De Slowaak knipte om 15:30 samen met Hans-Jürgen Kalmbach
(ceo Hansgrohe) en Freek Wiesenhaan (algemeen directeur Hansgrohe Nederland) het lintje door, waarna de genodigden het nieuwe experiencecenter vol kranen en douches konden verkennen.  

"The Water Studio Amsterdam binnen lopen, voelt als het betreden van een boutiquehotel of wellnessresort. De groene plantenwand en stromend water geven rust aan de ruimte, waar je overal producten in werking kunt ervaren. Regendouches en handdouches in alle vormen en afmetingen of badkamerkranen in veel verschillende maten en uitvoeringen. Verderop zijn ook praktische uittrekbare keukenkranen en wastafelkranen in tien metaalkleuren met krasvaste PVD-afwerking te vinden. The Water Studio Amsterdam is niet zomaar een showroom voor de producten van onze merken hansgrohe en AXOR”, aldus Freek Wiesenhaan. “Hier laten we bezoekers ervaren hoe bijzonder water is en hoe ze deze ervaring thuis kunnen realiseren. We laten ze bijvoorbeeld zien en voelen hoe verschillend douchestralen kunnen zijn en waarom je de keuze van je douche altijd moet afstemmen op bijvoorbeeld de waterleidingen en waterdruk die je in je huis hebt. Niet alleen op wat je mooi vindt dus.”

Naast een experience center voor consumenten zal The Water Studio Amsterdam ook een hotspot voor professionals worden. Interieurarchitecten en designers kunnen bijvoorbeeld de speciale architectenruimte reserveren, waar ze ongestoord hun klanten kunnen adviseren en kunnen experimenteren met verschillende producten, concepten en materialen. Op afspraak met de experts van Hansgrohe. Voor installateurs en sanitairverkopers worden complete trainingen opgezet met thema’s die afgestemd zijn op hun specifieke vragen, bijvoorbeeld rondom waterbesparing, waterdruk, of inbouwinstallatie.

Meer informatie:
The Water Studio
Naritaweg 126
1043 CA Amsterdam
info@hansgrohe.nl
www.waterstudio-amsterdam.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven