Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Key West Bedding presenteert liefst vijf nieuwe modellen

Bart Dekkers: “Wij besparen niet op kwaliteit, maar laten slim produceren”

Bij Key West Bedding houden ze niet van stilzitten. Afgelopen zomer nam de groothandel een showroom in gebruik die in de slaapkamerbranche zijn gelijke niet kent. Op een vloeroppervlakte van circa tweeduizend vierkante meter staan liefst tachtig boxsprings te pronken. Commercieel directeur Bart Dekkers en broer Rick Dekkers (financieel directeur) denken altijd vooruit. Key West Bedding is vooral groot geworden door normaal te blijven. “Je moet er gewoon voor zorgen dat je voldoende handel in huis hebt”, geeft Bart zijn nuchtere visie op het succes van zijn bedrijf.

Commercieel directeur Bart Dekkers van Key West Bedding.

In het magazijn in Enschede liggen liefst 3000 boxsprings op een nieuwe eigenaar te wachten. Daar zijn ook de rijen matrassen haast niet te tellen. "Het belang van levertijden binnen de e-commercesector groeit hard", weet Bart. "De consument wordt steeds veeleisender, zeker op het gebied van levering. We vinden het belangrijk om goed en snel te kunnen beleveren. Dit doen we door veel voorraad te houden, maar onze klanten ook zelf te beleveren middels ons eigen wagenpark", geeft hij aan.

Model Jubilee.

Ook niet onbelangrijk zijn de twee nieuwe magazijnen die Key West Bedding heeft laten bouwen. De toonzalen zijn zo aangekleed dat de betreffende inkoper direct in juiste slaapkamersferen wordt gebracht. "Met een link naar gewone winkels, zodat bezoekers volop inspiratie kunnen opdoen", liet Bart eerder weten. "De meeste collega's zetten wat bedden tegen een witte muur. Bij ons neem je écht een kijkje in de keuken; een gezellige ruimte met een lekker muziekje op de achtergrond waarin je volop ideeën op kunt doen." Ook bij Key West Bedding geldt: zien doet kopen. Net als in een zaak van een gewone beddenretailer. 

De V450.

Nieuwe voorraadmodellen
“Wij besparen niet op kwaliteit, maar laten slim produceren”, vertelt Bart verder. “Onze boxsprings zijn allemaal opgebouwd uit massief houten frames met houten tandverbindingen, zo stevig dat je maar vier poten per box nodig hebt. De boxsprings en matraskernen zijn allemaal voorzien van staalband die je ook bij de meeste collega`s niet tegenkomt. Om dit te laten zien zetten wij geen viltdoek onder onze boxsprings. We willen juist laten zien dat wij topkwaliteit leveren tegen de beste prijzen. Onze dealers voorzien we daarom allemaal van opengewerkte boxsprings, om dit nogmaals te benadrukken aan de consumenten.”

Druk najaar
Key West Bedding heeft nog een druk najaar voor de boeg, gezien er trendy eiken ledikanten, de nieuwe Cinderella collectie en ook nog eens vijf (!) nieuwe modellen (V450, Jubilee, Celebration, Limited Edition en Captain) worden gepresenteerd die óók weer uit voorraad leverbaar zijn. “Niet voor niets is ons motto hophop, gas erop”, besluit Bart grijnzend.

Model Celebration.

Key West Bedding staat binnen de beddenbranche bekend om haar frisse, nuchtere aanpak zonder enige poeha; korte lijnen, geen dasje-jasje en met prijzen waarvoor vooral ook de consument warmloopt. Die ingeslagen weg heeft de familie Dekkers bepaald geen windeieren gelegd, want anno 2019 zijn de boxsprings, bedden, matrassen en toebehoren op maar liefst 500 verkooppunten verkrijgbaar. 

Meer informatie:
Key West Bedding B.V.
Lenteweg 23
7532 RV Enschede
+31(0)53 483 22 22
www.keywestbedding.nl