Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor de Ierse ontwerper is het een droom die uitkwam

Paul Costelloe lanceert meubelcollectie Ventura

De Ierse modelegende Paul Costelloe bewijst dat hij zo ongeveer alles kan doen nu hij in samenwerking met Ventura zijn eerste op maat gemaakte meubelcollectie lanceert.

Van handtassen en huishoudelijke artikelen tot ontwerpen voor prinses Diana, er is veel te zeggen over de vijfendertig jaar lange carrière van Paul Costelloe. Wat ooit een klein productiehuis voor dameskleding was dat jaarlijks een of twee collecties voortbracht, is nu een van de meest herkenbare designmerken van Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Paul Costelloe rust ook niet op zijn lauweren en probeert nu meubels te ontwerpen.

Ventura Design en Costelloe presenteerden met trots hun eerste van twee samenwerkingen eerder deze maand in showrooms van Ventura in Londen, getiteld Chevrolet, die in 2020 zal worden gevolgd door een tweede collectie. De Chevrolet-collectie bestaat uit een gebogen bank en fauteuil, een eettafel met bijpassende stoelen evenals een strakke salontafel.

"We konden niet tevredener zijn met de samenwerking met Paul, die altijd al eens op meubeldesign wilde richten. Het resultaat is een creatieve collectie meubels die klanten zal aanspreken die op zoek zijn naar iets met echte flair en originaliteit", zegt Ventura's creative director Arlene McIntyre.

De collectie is geïnspireerd op de koele westkust en heeft een art deco-invloed. De collectie kan op maat worden gemaakt en komt in een reeks kleuren en afwerkingen voor de eiken en stalen stukken om op alle interieurmodellen af te kunnen stellen.

“Ik hou van een nieuwe uitdaging. Toen Ventura me benaderde met het idee van een samenwerking, was het een droom die uitkwam", zegt Costelloe.

Ventura staat bekend om hun op maat gemaakte meubelassortiment en is trots op de kwaliteit van hun meubels. Hun team van ambachtslieden vervaardigt de meubels en gestoffeerde stukken in hun speciale workshops. Er wordt gebruik gemaakt van handgeweven stoffen van de beste kwaliteit van toonaangevende Italiaanse fabrikanten. De Wilshire designcollectie zal in 2020 in Dublin worden gelanceerd.

"De herkomst van ons product is erg belangrijk voor onze klanten", zegt Arlene. "Het hebben van een Ierse ontwerper met de reputatie van Paul om mee samen te werken is een prachtig bevredigend proces geweest voor het hele Ventura-team."

De gehele Paul Costelloe-meubelcollectie is verkrijgbaar in Ventura-showrooms in Ierland, evenals online. Prijzen voor de Chevrolet-collectie beginnen vanaf € 700 en op maat gemaakte prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie:
Ventura
www.ventura.ie

Publicatiedatum: