Jubileumcollectie Hakwood van bekroonde ontwerper Kelly Hoppen

De meermaals bekroonde ontwerper Kelly Hoppen heeft in samenwerking met Hakwood een collectie innovatieve en dynamische tegels ontwikkeld ter ere van het veertigjarig jubileum van het bedrijf. De tegelontwerpen stralen de kenmerkende esthetiek van Hoppen uit - eenvoud, balans en stijl - evenals Hakwood's aandacht voor detail, authenticiteit en originaliteit. De tegelontwerpen en kleurencombinaties maken een designstatement in elk interieur en maken het gemakkelijk om een ​​stijl te kiezen die bij uw project past.

Statement Living
De collectie begint met drie prachtige verwisselbare tegelontwerpen: Square, Grid en V. Elk ontwerp is verkrijgbaar in een reeks kleuren, waaronder Fossil, Mineral, Basalt, Flint en Chalk. Op 1 januari 2020 worden de tegels gelanceerd.

Square
Square is een prachtige, eigentijdse optische illusie die de weelderige esthetiek en architectuur van vierkanten verkent. Met het vermogen om de klassieke kleuren van het ontwerp te combineren, zijn de interieurmogelijkheden van Square eindeloos.

Grid
De Grid-tegel heeft een canvas van mooie verticale stroken, in verschillende afmetingen, waarvan de kleuren kunnen worden gecombineerd om een ​​op maat gemaakt oppervlak voor elk project te creëren.

V
Met een knipoog naar het traditionele visgraatpatroon combineert de V-tegel diagonale latten in een unieke puzzel om een ​​prachtige, op maat gemaakte V-vorm te creëren. Omdat elke tegel twee of meer complementaire tinten bevat, trekt deze abstracte tegel echt de aandacht en biedt het eindeloze mogelijkheden.

In 2020 worden nog drie tegelontwerpen aan de collectie toegevoegd. Met accenten in zilver en bronskleur maken de tegels Line, Cube en Signature een uniek statement in uw interieur.

De Hakwood-tegelcollectie van Kelly Hoppen zal te zien zijn op Decorex, van 6 tot 9 oktober, bij standnummers N280 en M403, waar zowel consultants van Hakwood als Kelly Hoppen aanwezig zullen zijn.

Meer informatie:
Hakwood
www.hakwood.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven