Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Mister Eurocol' onverwacht overleden

Binnen het bedrijf Forbo Eurocol is geschokt gereageerd op het overlijden van René de Jong, die gezien zijn lange staat van dienst (ruim 35 jaar) en vakkundigheid ook wel 'Mister Eurocol' werd genoemd.

De salesmanager overleed woensdag 25 september geheel onverwacht. Hij werd slechts 61 jaar en laat een vrouw en drie kinderen achter. Komende woensdag vindt in Driehuis de uitvaart plaats.

Sinds 1999 was De Jong Sales Manager bij Forbo Eurocol BV. Daar stuurde hij een team aan van een kleine tien man en was hij mede-verantwoordelijk voor de visie en marktbenadering van het bedrijf als marktleider op het gebied van tegellijmen, voegproducten, egalisatie voor wand en vloer, afdicht- en voorstrijkmiddelen.
Daarvoor was hij ruim 15 jaar actief in de buitendienst als technisch, commercieel medewerker in het rayon Noord- Holland. Daarvoor zat ook nog op de binnendienst van Eurocol.

Publicatiedatum: