bloomon lanceert nieuwe bloemenlijn met experimentele designs

Online bloemenservice bloomon presenteert bloomon Atelier. De nieuwe bloemenlijn bestaat uit experimentele creaties, gemaakt door bloemkunstenaars die de trend zetten in floral design.

Vergelijk het met het verrassingsmenu van een exclusief restaurant of een kunstenaar die de vrije hand krijgt; met bloomon Atelier weet je vooraf niet wat je te wachten staat. Zoals geen kunstwerk hetzelfde is, zo zijn ook de creaties uit het atelier van bloomon stuk voor stuk uniek. Anders dan de bekende bloomon bos - bloomon Original - is bij bloomon Atelier de vorm, hoogte en uitstraling van de bos keer op keer totaal anders.

Opmerkelijke designs
Patrick Hurenkamp, mede-oprichter van bloomon: "De originele bloomon bos is sinds onze start vijf jaar geleden echt een icoon geworden. Met onze nieuwe lijn bloomon Atelier experimenteren we met volledig nieuwe designs en blijven we onszelf én onze klanten uitdagen en inspireren." 

Anton van Duijn, Style Director van bloomon, vult aan: "In ons atelier kleuren we buiten de lijntjes en gaan we van links naar rechts en van laag naar hoog. We spelen met bijzondere combinaties van de allerbeste bloemen en brengen ze samen in opmerkelijke designs - van een modern ontwerp gevuld met enkel exclusieve Alliums tot een weelderige botanische bos; alles komt voorbij."

Wachtlijst
Op bloomon.nl/atelier kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de wachtlijst van deze nieuwe lijn. De eerste klanten ontvangen in de week na 26 september al hun eerste bos. Vanaf november wordt bloomon Atelier in heel Nederland bezorgd. Een bloomon Atelier bos kost € 25,95 (inclusief bezorging) en is te verkrijgen op basis van een flexibel abonnement.

Meer informatie:
bloomon
service@bloomon.nl  
www.bloomon.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven