Floer speelt hiermee in op belangrijke vloerentrend

Vloerenmerk introduceert PVC collectie

Begin september heeft het Nederlandse parket, laminaat en PVC merk Floer een nieuwe collectie gelanceerd: het Walvisgraat PVC. Een opvolger van de populaire Visgraat PVC vloer en verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Grote planken zijn ‘in’, en de visgraat planken worden daardoor steeds groter van formaat.


Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld

“Binnen ons merk kunnen we producten bieden die ‘anders dan de standaard’ zijn,” aldus Matthijs, verantwoordelijk voor productontwikkeling bij Floer. “Denk aan Nederlands produceerde visgraat duoplanken, sloophout laminaat en extra breed (32,8 centimeter) laminaat.” En naast deze unieke collecties, nu ook het walvisgraat PVC.


Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld

De Walvisgraat collectie bestaat uit planken van 15,2 centimeter breed en 91,4 centimeter lang. Een groot verschil met het standaard visgraat PVC, die de afmetingen hebben van 12 x 60 centimeter. De grootste vloeren trends in Nederland is volgens Matthijs de visgraat en de extra brede en lange planken. “Daarom dachten we bij Floer, deze trends moeten we combineren.”

Sinds de lancering van de Walvisgraat PVC collectie is er veel interesse getoond. De vloer werd zelfs al verkocht via één van de dealers voordat het officieel was gelanceerd.
“In de hal van het Floer Experience Center hebben we de Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld liggen, een klant kwam kijken naar een andere collectie maar was op slag verliefd op de vloer. Het stond nog niet eens op de website en we hadden nog geen vooraankondiging gedaan op de social media accounts en toen al een klant. Leuker kan eigenlijk niet.”

Meer informatie:
Floer
info@floer.nl
www.floer.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven