Terugblik op succesvolle jubileumeditie M.O.W.

In Oost-Westfalen waren er deze maand twee redenen om feest te vieren. Het beurscomplex Bad Salzuflen bestond 50 jaar en M.O.W. 35 jaar. Het jubileumevenement onderstreepte wederom het belang en de betekenis van het complex voor het middensegment van de markt. Alle Europese bedrijven die zich bezighouden met meubels voor consumenten waren vertegenwoordigd om hun producten te tonen en op zoek te gaan naar nieuwe marketingideeën.

Tijdens M.O.W. 2019 in Bad Salzuflen was er voldoende innovatie en inspiratie te vinden: meubelen voor elk budget, multifunctionele banken, complete slaapkamers, inspiratie voor hallen, keukens en badkamers, oplossingen voor appartementen, duurzaam massief hout, babykamers en professionele kantoren en gespecialiseerde assortimenten. M.O.W. heeft daarmee zijn belang weer onderstreept met de focus op het middensegment van de markt. Deze unieke positie zorgt ervoor dat Europa’s grootste meubelbeurs in het najaar internationale relevantie en aantrekkingskracht heeft. En dat komt niet alleen omdat meer dan 90% van de exposanten uit Duitsland zich alleen exclusief presenteren tijdens de M.O.W. Ook het grote assortiment voor alle woonbehoeftes maakt het evenement uniek.

In 2019 was het niveau van de tentoonstelling ongekend hoog, zowel conceptueel als thematisch was de beurs goed doordacht en perfect ingericht. Veel ontwerpen kunnen een-op-een worden overgenomen door de diverse partijen. De exposanten werden voor hun inzet beloond met directe opdrachten en concrete opvolgactiviteiten. De sfeer was ontspannen en tijdens elke van de vijf beursdagen werd er hard gewerkt. Men was erg te spreken over het immense netwerk aan contacten, de bezoekers en nieuwe internationale contacten. Belangrijke leveranciers hebben zich meteen verzekerd van een plek tijdens de editie van 2020. Bezoekers waardeerden de prettige sfeer, het unieke aanbod, het eenmalige servicepakket van M.O.W. en uiteraard het feest.

Bekijk hier de fotoreportage van M.O.W.

Meer informatie:
M.O.W.
www.mow.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.