Winnaars Woonmall Alexandrium Award bekend

De afgelopen weken hebben 18 HMC’ers, die in juli zijn afgestudeerd, hun eindwerkstukken geëxposeerd in het atrium van Woonmall Alexandrium. Bezoekers van de woonmall konden hun stem uitbrengen in twee categorieën: meubelontwerp en interieurontwerp. Deze week werden de twee winnaars bekend gemaakt en ontvingen beide een bedrag van € 400,00.

Tavolo in Metamorfosi
In de categorie meubelontwerp won Sven Wenting de prijs met zijn Tavolo in Metamorfosi. Hij volgde bij het Hout- en Meubileringscollege de opleiding meubelmaker en heeft een salontafel ontworpen en gemaakt. "Mijn salontafel bestaat uit een blad van driehoeken met daarop een speciaal bewerkte glasplaat. Als je aan de korte kanten over de tafel heen kijkt, zie je een 3D patroon en van de andere kant weer een ander patroon", vertelt Sven.


V.l.n.r.: Locatiedirecteur HMC Rotterdam Arjo van Nieuwamerongen, Sven Wenting, Loes Voogt, communicatiemanager Woonmall Alexandrium Shirley Udo.  

Landhuis ’t Groen
In de categorie interieurontwerp won Loes Voogt met haar Landhuis
’t Groen. Loes volgde bij het HMC de opleiding Interieuradviseur.
"Ik heb de gehele inrichting van een gastvrij landgoed ontworpen. Het unieke aan mijn ontwerp is de gekozen combinatie van de kleuren en materialen. Door de klassieke stijl van het landgoed door te trekken in het interieur en dit te combineren met een gewaagde en sprekende moderne stijl heb ik een mooi geheel weten te creëren", aldus Loes.

Meer informatie:
HMC
www.hmcollege.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven