Belgische verfmerk wil netwerk verder uitbouwen

SHADE zoekt Nederlandse agentuur

Het Belgische verfmerk SHADE ontwikkelt exclusieve verfcollecties van professionele kwaliteit. SHADE onderscheidt zich van andere verfmerken door de unieke samenwerking met Belgische en Nederlandse designers. Vanwege uitbreidingsplannen is het bedrijf op zoek naar een agentuur in Nederland dat reeds zijn sporen heeft verdiend in de interieurbranche met affiniteit voor de verfwereld. 

FOTO'S JAMES STOKES

De “TOP 70”, is de unieke basis kleurenwaaier van SHADE met natuurlijke kleuren en een mid-century toets. Deze waaier werd  ontworpen door Manuelle Van den brande, de leading lady achter het verfmerk. Zij is reeds 15 jaar actief in de sector als kleur- en verfspecialist. Haar ambitie is duidelijk: "Ik heb jarenlang mensen gelukkig kunnen maken door mee te denken over het kleurgebruik in hun woon- of werkomgeving. Dit gevoel wil ik nu vertalen in authentieke kleurenwaaiers en verfcollecties. Met SHADE wil ik anderen zin geven om te experimenteren met kleur en hun interieur zo een ziel te geven."

FOTO'S VERNE (LINKS) EN TOM SWALENS (RECHTS)

Bekende ontwerper en interieurdesigner Chris Mestdagh heeft voor SHADE een sterke kleurenwaaier samengesteld die in elk interieur kan toegepast worden. Ook styliste Linda Van Waesberge en beeldend kunstenaar Piet Stockmans van de studio Pieter Stockmans ontwierpen hun eigen verfcollectie. In Nederland ontwikkelde stylist, decorateur en kleurspecialist Johan Bak voor SHADE een unieke verfcollectie met 33 kleuren.

Het verfmerk garandeert voor zijn volledige assortiment - van primers en lakken tot decoratieve binnen- en buitenverf - een uitstekende dekgraad en vloeigehalte met respect voor mens en milieu.

SHADE richt zich in de eerste plaats op verf- en interieurwinkels, interieurarchitecten en professionele schilders. Het verfmerk wil een antwoord bieden op de specifieke noden van zijn doelpubliek met zijn persoonlijke en vooral unieke service. Zo levert SHADE de verf aan huis bij professionele designers.

Agent gezocht
Het verfmerk is volop bezig met de uitbreiding van zijn netwerk van verkooppunten en verwelkomt dan ook graag partners in de vorm van verf- en interieurwinkels, schilders, stylisten en interieurarchitecten.
Om dit netwerk uit te kunnen bouwen is SHADE op zoek naar een agent voor Nederland.  Het liefst willen zij samenwerken met een agentuur dat al een aantal jaren actief is in de interieurwereld met affiniteit voor de verfwereld.

Bij interesse kan je alvast contact opnemen met Manuelle Van den brande, via email info@shade.be of gsm: 0032 498 191 763. 

Meer informatie:
SHADE Designers’ Paint
www.shade.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.