FOTOREPORTAGE

Jubileumeditie Meubelbeurs M.O.W. zit erop

Voor de beurs M.O.W. in Bad Salzuflen was het een bijzonder jaar. Van 15 tot en met 19 september werd de 35e editie van de meubelbeurs gehouden. Het Bad Salzuflen Exhibition Centre, waar de beurs zoals gewoonlijk weer gehouden werd, vierde haar 50 jarig bestaan.

Tijdens Europa’s grootse meubelbeurs in de herfst tentoonstelde exposanten uit 37 verschillende landen haar nieuwe collecties en producten. Een oppervlakte van 85.000 m² werd gevuld met 480 verschillende internationale exposanten. 44% van de exposanten komt uit Duitsland, 9% uit Polen, gevolgd door Italië, Nederland, Denemarken, Frankrijk, Litouwen, Bosnië Herzegovina, België en andere landen.

Het bereik van M.O.W. bestreek alle prijsklassen, van het premium segment tot het instapniveau en omvat alle productgroepen: wonen, stofferen, slapen, hallen, baby, kinderen en jeugd, badkamers en keukens, klein en individueel meubilair.

Net zoals voorgaande jaren was de service op de beurs uitstekend. De toegang, parkeren, eten en drinken, catalogus en Wifi waren inbegrepen in de service. Hetzelfde geldt voor het beursfeest van dinsdag, waar de gehele industrie samenkomt. De '80s Party' bleek achteraf goed in de smaak te vallen bij de exposanten...

Bekijk hier de complete fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven