"Interessant voor wie bezig is met mooier maken van huizen"

The Flagstone Company BV brengt 9e editie uit

De 9e editie van het inspiratie-magazine Het Flagstone Magazine heeft het levenslicht gezien. Het in eigen productie uitgegeven boekwerk, waaraan dagelijks door medewerkers van The Flagstone Company BV wordt gewerkt, heeft als doel de lezer op nieuwe ideeën te brengen!

"Wij beschouwen ieder project als uniek", laat Hellen Eekhof van The Flagstone Company BV weten. Dit is ook de charme van de producten waar wij dagelijks door omringd worden. Voor iedere toepassing geschikt: van een prachtige open haard binnen tot de meest moderne, kubistische villa. Onze producten geven een eigentijds en exclusief karakter.
Het maakt ons trots dat onze relaties mede hebben bijgedragen om het Flagstone Magazine zo divers mogelijk te maken en hun ideeën met u en ons te delen. Het doel van ons Flagstone Magazine is een ieder te inspireren en op dát idee te brengen waar je versteld van zult staan en niet voor mogelijk had gehouden. Wij hopen dat wij onze passie voor het vak en de producten kunnen overdragen en dat dit voelbaar is op elke bladzijde van het Flagstone Magazine", geeft ze aan. Het lijvige boekwerk wil de lezer laten verrassen door de vele mogelijkheden, toepassingen en de mooie verhalen die erbij
horen.  

Dat het Flagstone Magazine wordt gemaakt met passie. Het inspireert mensen niet alleen nationaal, maar juist ook internationaal. Het bevat unieke en exclusieve informatie. Vooral voor hen die op zoek zijn naar Steenstrips en Flagstones en nieuwe bouwstijlen. Het bevat veel bijzondere persoonlijke verhalen en mooie full color foto’s (400 bladzijden, 765 foto’s).

Het Flagstone Magazine is gratis verkrijgbaar. Het is door twee mensen van The Flagstone Company met liefde gemaakt naast hun dagelijkse werk. Het is vooral interessant voor iedereen die zich actief bezig houdt met het mooier maken van huizen. Ten tweede ook voor diegenen die ontwerpen of bouwen.

Meer informatie:
The Flagstone Company
Aalbosweg 16
8171 MA Vaassen
+31 578 560048
info@flagstones.nl
www.natuurstenen.nl
www.flagstones.nl
www.natuursteenstrips.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven