Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slaapspecialist opnieuw beste winkelketen

In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 220.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen.

Winkelketen Beter Bed is voor de vierde keer op rij ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ geworden in de categorie Slapen. Bovendien is zij uitgeroepen tot categoriewinnaar ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’. Dit betekent dat Beter Bed op de nominatie staat om overall winnaar te worden van de ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ award, de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ en de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ award. Dit is zojuist bekendgemaakt tijdens de categorie-uitreiking van ‘ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands’ op het hoofdkantoor van   ABN AMRO in Amsterdam. Beter Bed heeft van het consumentenpanel de hoogste waardering gekregen en bleef andere winkelformules in de categorie Slapen voor.

Ronald Voogt, algemeen directeur Benelux van Beter Bed, is ontzettend trots op het feit dat Beter Bed beide titels in de wacht heeft gesleept. “Deze award is een grote blijk van waardering en een mooi compliment om als retailer te ontvangen.”

Door het winnen van beide titels in de categorie Slapen maakt Beter Bed nu ook kans op de overall titel. De winnaars van de categorieprijzen zijn namelijk genomineerd om overall winnaar te worden van de titel ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ award, de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ en ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ award. Beter Bed kan haar kansen hierop vergroten door in de komende weken zo veel mogelijk stemmen van consumenten in de wacht te slepen. Tijdens het ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ gala, dat op donderdag 31 oktober 2019 plaatsvindt, worden de drie overall prijzen uitgereikt.

Overige prijswinnaars binnen de woon- en interieurbranche:
- Beste Winkelketen van Nederland 2019 - 2020
Keukens & Badkamers
IKEA
Wonen
IKEA
Bouwmarkten
HORNBACH

Webshop Awards the Netherlands 2019 - 2020
Tuin
Welkoop
Bouwmarkten
HORNBACH
Wonen
Kwantum

Meer informatie:
www.bestewinkelketen.nl

Publicatiedatum: