Douche-wc van alle gemakken voorzien

Duravit en Philippe Starck hebben de nieuwe generatie douche-toiletten gepresenteerd. Het toilet is beschikbaar in twee versies: SensoWash Starck f Plus en SensoWash Starck f Lite. 
De nieuwe collectie van Duravit is ontworpen door Philippe Starck. Duravit: "Het design van de nieuwe SensoWash Starck f douchewc's overtuigt met pure esthetiek en tijdloze moderniteit en past dan ook uitstekend bij alle Duravit designseries. Technische finesses zoals bijvoorbeeld de sensor voor het automatisch openen van het deksel of de herkenning van de gebruiker in de zitting tot de meest verschillende instelmogelijkheden bij de zitverwarming, douchestraal en de regelbare warmeluchtföhn garanderen een optimaal comfort."


 
Alle douche-wc componenten werden technologisch verder ontwikkeld en kregen een nieuwe plek zodat de volledige techniek nu in het keramiek past. De vlakke zitting met een hoogte van slechts 40 mm en de witte afdekking die zich erachter bevindt vormen samen een optische eenheid. Met de bijbehorende SensoWash-App wordt de wc individueel geconfigureerd of optioneel net als met een afstandsbediening gestuurd. De innovatieve afstandsbediening ligt aangenaam in de hand, alle functies worden intuïtief gestuurd. Met passende wandhouder. 
  

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven