Jan-wout Hulstein: 'China blijft nog heel wat jaren het juiste productieland'

Asiades wint award beste stand op beurs

Jan-wout Hulstein heeft met zijn bedrijf Asiades deelgenomen aan een meubelbeurs in Shanghai. Daar stond hij met "een spectaculaire stand. Het was een fantastische beurs", blikt hij tevreden terug. Zijn showroom werd door een onafhankelijke jury onderscheiden met een award voor de beste stand.

"We doen deze beurs al bijna 20 jaar en hij wordt ieder jaar beter. Dit jaar zijn we meer dan tevreden. Bezoekers komen uit de hele wereld. Opvallend veel uit Zuid-Amerika en ondanks de importheffingen ook uit Noord-Amerika! Het geeft aan dat er weinig alternatieven zijn voor veel meubelen die momenteel in China geproduceerd worden. China is sowieso nog behoorlijk wat jaren het juiste productieland."

Het Hides & Feather concept van Asiades is erg goed aangeslagen. "Hierbinnen bieden we drie kleuren volnerf-leer aan op een compleet dining en lounge concept. Opvallend veel interesse was er ook voor House of Sakk van mijn dochter Nikki, met name voor de met handgevlochten meubelen en woonaccessoires. Een deel van het team kon vanuit Schiphol de koffer naar huis brengen en is deze week present op MOW, in hal 20 waar we al jaren te vinden zijn op onze vaste stek stand 11", aldus Jan-wout.

Meer informatie:
Arocca 
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
info@arocca.com
www.arocca.com

Asiades HK
20F / Drukkerij 
6 Duddell Street Central 
Hongkong 
info@asiades.com
www.asiades.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven