Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directeur Verkoop VELUX Nederland

Jeroen Proemstra is bij VELUX Nederland in dienst getreden als Directeur Verkoop. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en aansturing van de verkooporganisatie. Met zijn team staat hij in nauw contact met de verkopende klanten van VELUX, zoals de bouwmaterialenhandels, woning-interieurzaken en Doe-het-zelfwinkels, maar ook architecten, adviesbureaus, projectontwikkelaars, ontwikkelende aannemers en woningbouwcorporaties.

“Gezamenlijk proberen we de sterke marktpositie van VELUX Nederland verder uit te bouwen. De focus ligt hierbij op nieuwe en innovatieve VELUX daglichtoplossingen waarmee we in nieuwe segmenten verder kunnen groeien. Ik ben altijd onder de indruk als ik een bouwproject bezoek en zie hoe de medewerkers met zijn allen grote en complexe projecten creëren. Een gebouw waar vervolgens mensen jarenlang in mogen wonen of werken. Ik voelde meteen enthousiasme over VELUX, de mooie producten waarmee onze klanten hun woonkwaliteit verder kunnen vergroten en de prettige cultuur binnen VELUX Nederland. Ik heb dan ook erg veel zin om samen met mijn nieuwe collega’s een bijdrage te leveren aan de sterke marktpositie van VELUX en Nederland van nog meer daglicht en frisse lucht te voorzien,” aldus Jeroen Proemstra.

Jeroen is woonachtig in Amersfoort met zijn vrouw en 2 dochters. Na zijn studie International Business heeft hij onder andere als Commercieel Manager gewerkt bij Océ Nederland en Canon en de afgelopen tijd was hij werkzaam bij HILTI.

Meer informatie:
Velux
www.velux.nl 

Publicatiedatum: