"Inspiratie door de tronen van de Gouden Eeuw"

CooLoo neemt deel aan Masterly The Hague

"Na de zeer succesvolle Masterly - the Dutch in Milaan editie tijdens de Salone del Mobile hebben wij wederom een uitnodiging mogen ontvangen van Nicole Uniquole en haar team. Ditmaal zullen wij onze producten tonen tijdens de Masterly - The Hague in Den Haag", laat Ricco Fiorito van CooLoo weten.

Rond Prinsjesdag zindert Den Haag van koninklijke allure. Het festival Masterly The Hague beleeft dan zijn tweede editie. Hedendaagse ontwerpers nemen het publiek mee in de sfeer van het hofleven aan de Haagse Hofvijver en aan het statige Lange Voorhout. Publiek geniet van nieuw werk van Dutch Designers die hun ontwerp lieten inspireren door schilderijen uit de Gouden Eeuw. CooLoo zal diverse ontwerpen tentoonstellen.

 

Three Thrones/tronen uit de gouden eeuw
"Vanwege onze liefde voor het meubel hebben wij ons laten inspireren door de tronen van de Gouden Eeuw. Tijdens de Masterly zijn drie tronen te zien in verschillende uitstralingen. RealMetalGold, SteelRust en Econcrete. De tronen worden geflankeerd door bijpassende kubussen", vervolgt Ricco.

 

Ocean-circular outdoor seating
Ricco: "Aan de Lange Voorhout kunt u, met uitzicht op de Hofvijver en het Torentje, de circulaire outdoor soft seating lounge set bekijken. De Ocean en Emotion productlijnen bestaan uit recycled zachtschuim, waterdicht afgewerkt met de CooLLeather (leerafval) en CooLCork (kurkafval) coatings. De Ocean rust op een stalen tafel frame van oude bureau's. Circulair en modulair geschikt voor binnen én buiten."

Emotion circular soft seating
Het oudere broertje van de Ocean bestaat uit dezelfde basisvorm. De onderzijde heeft echter geen stalen frame maar bestaat geheel uit schuim. De Emotion is tevens te verkrijgen in, CooLLeather (leerafval) CooLCork (kurkafval) of Sturdyflex coatings.  

Econcrete Concrete feel from waste
Ook zijn er enkele betonnen elementen te zien gemaakt van Econcrete. De Econcrete coating is op basis van afvalmateriaal en kan toegepast worden op elke vorm en vele harde ondergronden. Tafelbladen, barkrukken, plantenbakken en nog veel meer op basis van EPS (licht, goed te modelleren en waterproof) of bijvoorbeeld MDF afgewerkt met de Econcrete coating.


 
Over CooLoo
CooLoo is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van coatings en afwerkingen voor producten van alle materialen, vormen en maten, inclusief op hard en zacht schuim gebaseerde vormen. Het is een jong en dynamisch bedrijf met een solide kennisbasis die voortkomt uit meer dan twee decennia ervaring in de interieurmarkt.

Bezoek CooLoo op de Masterly The Hague van 19 t/m 22 september in Den Haag.

Meer informatie:
CooLoo
Energiestraat 11B
5961 PT Horst
info@cooloo.nl
www.cooloo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven