Matrassenverkoper blijkt een oplichter

In Nederland loopt een matrassenverkoper rond die de boel blijkt te flessen. Het Dagblad van het Noorden weet te melden dat een marktkoopman die er na vijftig jaar mee stopt in verschillende Groningse wijken briefjes in de bus stopt waarop geschreven staat dat hij matrassen tegen spotprijzen aanbiedt. De krant waarschuwt om er niet op in te gaan. 'Trap er niet in', is het advies.

Ook in Waalwijk blijkt de man actief. Daar kreeg ook een bewoonster zo'n briefje in de bus met de tekst 'Marktkoopman stopt er mee!'. Zij ging erop in. De man kwam langs. Ze wilde één matras, liet zich vervolgens ompraten en ging akkoord met twee matrassen voor 200 euro. De service was goed, want de man legde de matrassen meteen in haar bed. "Maar de ene was veel hoger dan de andere, dat wilde ik niet", zei ze tegen de verslaggever van het Brabants Dagblad. 'Ach, daar merk je niets van', zei de man. 'Ga er maar eens op liggen.'
"Ik was nog zo gek dat te doen ook. Toen kwam hij naast me liggen en probeerde me te zoenen", vertelt de dame.
Volgens Het Dagblad van het Noorden vertelde de vrouw de krant dat ze haar geld terugeiste en dat ze de man probeerde tegen te houden toen hij met geld en zonder matrassen wilde vertrekken. Maar hij was sterker en ging er vandoor.
Ze deed aangifte, maar de politie kon weinig voor haar doen, omdat ze in eerste instantie zelf akkoord was gegaan met de koop.

Bron: www.dvhn.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven