Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bijna alle zijden van de woning zijn van glas

Binnenkijken in nieuwe villa van Alicia Keys

Alicia Keys heeft onlangs een villa gekocht in La Jolla (Californië) voor $ 20,8 miljoen. Het moderne herenhuis op een klif was dit jaar het duurste huis dat in La Jolla werd verkocht.
De woning heeft meerdere niveaus ligt op de rand van een klif met uitzicht op de Stille Oceaan. Bijna alle zijden van de woning zijn van glas en bieden een prachtig uitzicht op het landschap en er is zelfs een glazen lift.
Binnen zijn vier slaapkamers (inclusief twee master suites), een gigantische ronde woonkamer met een open haard, een fitnessruimte, twee stoombaden, een bibliotheek, een theater en een keuken met apparatuur van Gaggeneau, Miele en Hoshizaki.

De vloeren zijn grotendeels van travertijn, met een walnootvloer in de bibliotheek, waar ook een op maat gemaakte Ralph Lauren-pooltafel staat. In de familiekamer is er een op maat gemaakte shagreen drankkast en bar. Buiten zijn er verschillende lounges. Het overloopzwembad zweeft net over de klif en biedt een unieke zwemervaring. Bekijk hier alle foto's.