Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

Toonaangevende beurs Maison & Objet in trek

Van vrijdag 6 tot en met dinsdag 10 september hebben vele duizenden liefhebbers zich kunnen vergapen aan de mooiste interieurtrends en nieuwste decoratie-objecten en kennis kunnen maken met bekende en minder bekende ontwerpers. De toonaangevende beurs Maison & Objet, die al sinds 1995 in Parijs wordt gehouden, liet weer heel wat moois zien. Voor liefhebbers van woninginrichtingen om van te watertanden. De beurs was verdeeld over twee grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen) en OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten).  

Bekijk hier de fotoreportage.

Op het tweejaarlijkse woon- en designevenement presenteerde de volledige interieurbranche de nieuwste collecties en waren de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie te zien.
Onder de ruim 3000 deelnemende merken waren ook enkele honderden Nederlanders en Vlamingen.

Een rondgang over de beurs leverde de conclusie op dat het overgrote deel van de exposanten tevreden tot zeer tevreden was over het kijk- en koopgedrag van de vele bezoekende professionals, waaronder opvallend veel mensen uit het Midden-Oosten die zonder blikken of blozen voor tienduizenden euro's orders plaatsten. Een ander positief geluid was dat heel wat Nederlandse en Vlaamse bedrijven direct al op de eerste dag goede zaken deden. Voorheen was dat toch vaak later gedurende het vijf dagen durende event.

Klik hier voor de fotoreportage.