Veelzijdige systeem van HÜPPE Select+

'Badkameraccessoires vormen technische oplossing voor optimale douchebeleving'

"Dit is de perfecte wellness-oase!", begint Lydia de Waard. "Zo mooi en zo comfortabel kun je ook douchen, zelfs binnen een kleine ruimte! Met Select+ heb je niet alleen voldoende aflegvlakken binnen de douche en een handdoek binnen handbereik. Onze designers hebben veel verder doorgedacht. Het veelzijdige accessoir systeem HÜPPE Select+ vult nu elke moderne Walk­-In douche perfect aan en kan heel eenvoudig zonder lastig boorwerk worden aangebracht op de tegelwand. Zo esthetisch was de orde in de badkamer nog nooit", aldus Lydia.

"Inspiratie tot in het kleinste detail!  De veelzijdige accessoires van HÜPPE Select+ zijn niet alleen nuttig in de badkamer, ze zijn een absolute comfortfactor en zorgen voor sterke visuele accenten. De rechte lijnen zullen de gebruiker betoveren. Elk individueel accessoire maakt een douche tot een esthetisch middelpunt in de badkamer. De duidelijke geometrische vormen zijn zelfs voor een kleine badkamer een opwaardering."

Montage zonder boren
De badkameraccessoires van HÜPPE Select+ vormen een technische oplossing voor een optimale douchebeleving. LYdia: "Mirror, Tablet en Drybox, worden in een voeg loos schuifgeleidingssysteem aan het profiel bevestigd, zonder extra boringen in de regels.
Ook voor het Shower Board zijn geen boringen in het glas nodig, dit wordt via een nieuwe en gepatenteerd HÜPPE-klemtechniek aangebracht. De posities van de douche-accessoires kunnen met een handeling worden gewijzigd of uit te breiden."
"Tijdloos mooi. Beter kan het design van de HÜPPE Select+ accessoires niet worden omschreven. Consequent minimalisme zonder scherpe randen en zonder verdiepingen, zorgt voor visuele meesterwerken, die dankzij vlakke oppervlakken eenvoudig kunnen worden gereinigd. Het Select+ profiel dekt de kanaaltechniek af en verhindert zo de vorming van vuile hoeken. Voor de dagelijkse reiniging kan het glas met een wisser overal eenvoudig worden bereikt, indien nodig kunnen de accessoires ook eenvoudig worden verwijderd."

Modeloverzicht
Tot de basisuitvoering van de Walk-In-douche HÜPPE Select+, behoren met de alleenstaande zijwand ook Shelf en Tablet. Wiper, Mirror, Drybox en andere Tablets kun je optioneel geheel naar eigen persoonlijke behoeften toevoegen. Met de HÜPPE Select+ Kit maak je ook Walk-In-douches uit andere HÜPPE-series met 6 mm of 8 mm dik glas, tot een visueel hoogtepunt en praktisch middelpunt van een badkamer. Een Tablet behoort seriematig tot de basisversie, die je op ieder moment kunt uitbreiden met meer accessoires.

Kleuren en glas
De profielen va de HÜPPE Select+ zijn verkrijgbaar in zilvermat of in de trendkleur Black Edition. "Beide zijn is perfecte harmonie met de alleenstaande zijwand van de Walk-In-douche, waarvan het heldere glas met een dikte van 10 mm een robuuste, esthetische uitstraling geeft. Je ontvangt HÜPPE Select+ naar wens met Anti-Plaque-coating en in zes uitvoeringen tot een maximale breedte van 1400 mm. Zelfs zijwanden uit een van de andere HÜPPE-series, kunnen met de HÜPPE Select+ Kit worden uitgebreid tot een uniek en praktische opbergsysteem."
Tot de basisuitvoering van de Walk-In-douche HÜPPE Select+, behoren met de alleenstaande zijwand ook de Shelf en Tablet. De Wiper, Mirror, Drybox en andere Tablets kunnen optioneel geheel naar persoonlijke behoeften worden toegevoegd.

Meer informatie:
Hüppe B.V.
Kelvinring 1
2952 BG Alblasserdam
www.hueppe.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven