Hanant neemt distributie keukenmerken over

Hanant Benelux B.V. is distributeur van de merken Fhiaba, Plasmamade, Elementi di Cucina en het eigen label Senza Nome. Daarnaast importeert Hanant een uitgekiend programma inbouwapparatuur voor de projectmarkt onder de naam Hananto. Het bedrijf meldt nu dat ze de distributie van twee nieuwe merken overnemen.

Hans ter Weele, directeur Hanant Benelux B.V, laat weten dat Hanant Benelux met ingang van 1 september 2019 de distributie heeft overgenomen van de merken KÜPPERSBUSCH en TEKA. "Sinds de start van Hanant Benelux B.V. begin 2018, maakt Hanant een stormachtige groei door. Met de toevoeging van deze twee prachtige merken is ons assortiment compleet. Met de directie van Küppersbusch en Ton Mittendorff (agent tot 1 september 2019) hebben we de overgang in een prettige sfeer beklonken. We zijn verheugd dat Ton aan Küppersbusch en TEKA verbonden blijft en voor Hanant de nodige werkzaamheden zal gaan verrichten", aldus Ter Weele.

Hanant Benelux B.V. is specialist in kookplaat afzuiging, fornuizen en koelen. Hierin hebben wij veruit het meest gevarieerde programma dat u zich kunt voorstellen.

Meer informatie:
Hanant Benelux 
info@hanant.nl 
www.hanant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven