Lifestylemerk opent nieuwe showroom

Het lifestylemerk AAI Made With Love opent een nieuwe showroom in Aalsmeer. De locatie van de showroom is in het groothandelscentrum van Tica Premium, waar AAI Made With Love een samenwerkingsverband mee is aangegaan. Deze samenwerking houdt onder andere in dat het merk de distributie van zijn kussens, vloerkleden en andere producten via Tica Premium uitbesteedt. Dit nieuwe distributiemodel gaat per 1 januari 2020 van start.

De nieuwe showroom opent vanaf 9 september haar deuren en zal daarna van maandag tot donderdag open zijn. In de showroom is onder andere de exclusieve Boutique Collection verkrijgbaar, die niet via de cash & carry-afdeling van het bedrijf beschikbaar is. De showroom bevindt zich op de eerste verdieping van het pand van Tica.

Op de begane grond in de zogeheten Roze hal bevindt zich de cash & carry-afdeling van AAI. Hier zijn onder andere de Stock- en Treasure-collecties te vinden. De samenwerking met Tica maakt het mogelijk om de cash & carry-service zeven dagen per week in te kunnen zetten.

Alle collecties van AAI zijn online te bestellen. Verder is het merk van plan om in de komende tijd deel te nemen aan verschillende handelsbeurzen. De eigenaren Annemarie en Sandra hopen dat de nieuwe bedrijfsstructuur ervoor zorgt dat er beter aan de behoeftes van de klant kan worden voldoen.

Meer informatie:
AAI Made With Love
sales@aaimadewithlove.com
www.aaimadewithlove.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven