Twee merken gecombineerd tot vernieuwd label

''We zijn erg blij om mede te delen dat we zijn gerebrand! De twee merken One World Interiors & Raw Materials The Home Store zijn nu gecombineerd tot één merk: Raw Materials. We zullen onze nieuwe collecties en laatste unieke vondsten voor het eerst aan de wereld laten zien tijdens Maison & Objet in Parijs!'', meldt een woordvoerder van Raw Materials.

Ontstaan
Het begon allemaal in 1998. Twee broers maakten jarenlang reizen over de hele wereld. Daar kwamen zij allerlei unieke objecten tegen. Daardoor besloten zij om samen het bedrijf te beginnen, wat ze vandaag nog steeds zijn: een authentiek interieurdesignbedrijf. Raw Materials wordt nog steeds gerund door de originele eigenaars. Samen met een gepassioneerd team met een duidelijke visie maken zij collecties met een unieke stijl.

Modern Rustiek
''We omarmen de ruige en natuurlijke schoonheid van gerecycled hout, metaal en andere natuurlijke materialen. Dat combineren we met vakmanschap om zo een breed scala aan interieurproducten te creëren met een moderne, maar rustieke uitstraling. De collecties worden omschreven als eigentijds en karaktervol. Dit jaar heeft het interieurdesign bedrijf er een schepje bovenop gedaan: ''We zijn onze collecties gaan uitbreiden. De collecties zijn nu nog voller en functioneler dan ooit.''

Bewust
Raw Materials is niet alleen gericht op stijl, maar is ook milieubewust. De designers en inkopers bezoeken altijd de werkplaatsen. Zij zijn op zoek naar duurzame materialen om mee te werken. ''Voor onze collecties werken we alleen met hout dat voorzien is van internationale certificaten zoals FSC. Ons doel is ook om afval te minimaliseren: we verpakken onze producten in recyclebaar karton en gebruiken zo min mogelijk plastic.''

Raw Materials is te bezoeken tijdens de Maison & Objet die van 6 tot en met 10 september plaatsvindt in Parijs. Hall 6, stands A58 en B57.

Meer informatie:
Raw Materials
sales@rawmaterials.eu
www.rawmaterials.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven