Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Intelligent Paints zijn op waterbasis en daardoor sneldrogend"

Verffabrikant komt met drie nieuwe afwerkingen

Verffabrikant Little Greene introduceert deze maand drie nieuwe afwerkingen van de huidige Intelligent Paints verf: vloerverf, satijnverf en een universele primer.

Een woordvoerder vertelt: "Deze finishes zijn duurzaam, milieuvriendelijk en volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle Little Greene tinten. De Intelligent Paints zijn op waterbasis en daardoor sneldrogend en vrijwel reukloos. Ze hebben bovendien een hoge dekking, waardoor ze efficiƫnt, zuinig en gemakkelijk aan te brengen zijn. Ze zijn tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis en, omdat ze vlekbestendig zijn, volledig afwasbaar. De verf bevat minimale VOS en is daardoor vriendelijk voor het milieu, huisdiervriendelijk en met een kindveilige certificering (BS EN71-3:2019) zijn ze ook volledig veilig in de kinderkamer te gebruiken."



Intelligent Floor Paint
Intelligent Floor Paint is een revolutionaire verf op waterbasis en geschikt voor alle vloeren en houtwerk. De verf is gemakkelijk aan te brengen en, in tegenstelling tot alternatieven op oliebasis, reukarm en binnen vier uur droog. Intelligent Floor Paint is duurzaam en afwasbaar, met een glansgraad van 30-40%. 

Intelligent Satin
Intelligent Satin is een watergedragen, satijnachtige houtverf, geschikt voor het schilderen van keukenkasten, houten meubilair, sierlijsten en muren. De verf is slijtvast en bestand tegen stoten. Makkelijk aan te brengen en binnen vier uur droog. Intelligent Satin is tevens afwasbaar en reukarm en heeft een glansgraad van 30-35%.

Intelligent All Surface Primer Undercoat
Intelligent All Surface Primer Undercoat is een grondverf op waterbasis, geschikt voor het verven van alle binnen- en buitenoppervlakken. Het is de natuurlijke vervanging voor Intelligent Primer Undercoat & Traditional Oil Primer Undercoat. De eenvoudige toepassing op een breed scala aan verschillende oppervlakken en materialen, gecombineerd met een snelle vier uur durende droogtijd, maken van deze primer de ideale voorbereiding voor decorateurs en doe-het-zelvers. Met een lage glans van 5-8% is het verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. 

Meer informatie:
Little Greene
www.littlegreene.nl

Publicatiedatum: