Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geïnspireerd op natuurlijke materialen zoals hout, steen en aarde

Nieuwe collecties vinyl wandbekleding

Vescom introduceert twee nieuwe series vinyl wandbekleding met een ruig en organisch karakter: Barkley en Grayson. De ontwerpers van Vescom haalden voor deze collecties hun inspiratie uit natuurlijke materialen zoals hout, steen en aarde.
De twee nieuwkomers hebben een uitgesproken uitstraling en creëren een natuurlijk aardachtig effect in een interieur. Tevens is de bestaande serie Albert, bekend om zijn matte stoffen afwerking, nu beschikbaar in een nieuw kleurengamma.



Grayson
Grayson heeft een grove onregelmatige canvasstructuur met een subtiele glans. Materialen zoals klei, steen en aarde dienden als inspiratie en worden duidelijk weerspiegeld in het ontwerp en het kleurbereik. De kleurenkaart bevat 29 warme aardetinten die elke kamer een aparte aardse uitstraling geven, ongeacht de kleur die gekozen wordt.



Barkley
Barkley's verweerde look en organische schors-achtige textuur creërt een natuurlijke sfeer. De 24 natuurlijke tinten in de uitgebreide kleurenkaart omvatten karamel, honing en steenrood. Barkley heeft een matte afwerking met een subtiele glans.



Albert
De tijdloze klassieker Albert is nu verkrijgbaar in een fris nieuw kleurengamma. Bij het creëren van de kleuren werden de ontwerpers van Vescom geïnspireerd door warme en neutrale tinten. De resulterende set van 32 kleuren omvat taupe, antraciet, denimblauw en natuurlijk groen, rood en geel.

Alle vinylwandbekleding van Vescom is vlamvertragend, licht- en kleurecht, bestand tegen krassen en stoten en biedt bescherming tegen vlekken en chemicaliën. Bovendien heeft de vinyl wandbekleding van Vescom een ​​lange levensduur van minimaal 10 tot 15 jaar.


Meer informatie:
Vescom
Sint Jozefstraat 20
5753 AV Deurne
[email protected]
www.vescom.com  

Publicatiedatum: