Met ingang van 1 november 2019 gaat hij van start

Nieuwe directeur leverancier raamdecoraties

Met ingang van 1 november 2019 is Bram Raaijmakers de nieuwe algemeen directeur van JASNO. Hij volgt hiermee Jeroen Hermans en Simon Sants op, die na bijna twintig jaar plaats willen maken voor nieuw leiderschap.

JASNO is blij met de benoeming en heeft alle vertrouwen dat Raaijmakers met zijn achtergrond een volgende stap kan maken met het bedrijf. Hermans: “We werken al heel lang samen met Bram en hebben hem goed leren kennen. Tijdens zijn carrière bij JASNO heeft hij met succes verschillende managementfuncties uitgevoerd. Wij zien dat nu het juiste moment is aangebroken om het stokje aan Bram over te dragen.”


 
Raaijmakers over zijn nieuwe functie
Bram Raaijmakers is sinds 2005 in dienst bij JASNO. Vanuit zijn salesfunctie ontwikkelde hij zich in de afgelopen 14 jaar tot algemeen directeur. Hermans en Sants zullen de komende periode betrokken blijven bij de overdracht en herinrichting van activiteiten, maar vervullen daarna geen operationele werkzaamheden meer in het bedrijf. “Ik ben ontzettend blij met mijn benoeming als algemeen directeur van JASNO. Met een solide organisatie en een sterk merk, verheug ik me erop om samen met het JASNO team een volgende stap te maken,” aldus Raaijmakers. “De consument vertelt ons hoe goed we werkelijk zijn. De waardering van consumenten vormt een van de belangrijkste pijlers voor de wijze waarop JASNO samen met haar partners stuurt op een situatie waarbij consumenten eerder voor producten van JASNO kiezen én het merk blijven promoten. Daar zet ik me met plezier voor in.” 
 
Meer informatie:
Jasno
www.jasno.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven