"Innovatief magnetisch frame maakt boren in kozijnen overbodig"

Luxaflex breidt collectie uit met FrameFix

Luxaflex breidt collectie Plissé en Duette Shades uit met het nieuwe FrameFix systeem; een magnetisch frame voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen. 
FrameFix wordt middels een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Hierdoor is het systeem zeer geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen, maar ook voor draai-kiepramen.
Het systeem is bovendien eenvoudig te verwijderen bij ruitreiniging."Zo is het met FrameFix niet meer nodig om gaten te boren, aangezien het systeem met een magnetisch frame op het raamkozijn wordt geplaatst. Dit betekent dat er meer lichtcontrole mogelijk is en deze nauw op het venster aansluit", vertelt een woordvoerder van Luxaflex. Het systeem is geschikt voor Plissé en Duette Shades en leverbaar met de mogelijkheid voor een top-down/bottom-up bediening voor een optimale lichtbeheersing.
 
Energiebesparende raambekleding 
Duette Shades hebben een dubbele plooi, waardoor ze een strakke en elegante uitstraling hebben. Dankzij de honingraatstructuur hebben ze een energiebesparende werking; ruimtes blijven koel in de zomer en warm in de winter. Daarmee is de collectie geschikt voor alle leefruimtes. Vanaf oktober wordt de collectie uitgebreid met zeven transparante en zeven verduisterende stoffen.

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven