FOTOREPORTAGE

Inkoopbeurs showUP goed bezocht

Afgelopen zondag 1 en maandag 2 september vond in Expo Haarlemmermeer de vakbeurs showUP plaats. De inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen wordt twee keer per jaar (voor en najaar) georganiseerd. 

Meer dan 350 exposanten waren aanwezig op de beurs. Fabrikanten, ontwerpers, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland. Zij presenteerden hun producten en nieuwe collecties in de segmenten wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery. Naast de deelnemende merken was er ruimte voor jong ontwerptalent, en waren verrassende presentaties te zien. Onder de noemer listenUP was een boeiend lezingenprogramma te volgen. En zoals elke editie was vast onderdeel de trendpresentatie van buro jantrendman; in the Trend Zone op de beursvloer werden de trends gevisualiseerd met bijbehorende producten van deelnemende merken. 

Met een groot en gevarieerd deelnemersveld kijkt de organisatie terug op een geslaagde editie. De volgende editie van showUP vindt plaats op zondag 2 en maandag 3 februari 2020, wederom in EXPO Haarlemmermeer.

Klik hier om de fotoreportage van ShowUP te bekijken.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven