Matrassenfabrikant kondigt nieuwe partner aan

Eind september kondigden wij aan dat Emma zich neerlegt in 200 winkels. Het matrassenbedrijf timmert flink aan de weg en kondigt nu een nieuwe samenwerking aan boven de rivieren. John Lewis & Partners zal de eerste Britse retailer zijn die de Emma Original-matras van het Europese bed-in-a-box merk Emma Mattress op voorraad heeft.

Hierdoor zal Emma's fysieke aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk toenemen tot 15 extra winkels, naast de website van John Lewis.

Emily Wimborne, koper van bedden en slaapkamermeubels bij John Lewis & Partners, zegt tegen Furniture News: "We zijn verheugd Emma te mogen verwelkomen in onze winkels en kijken ernaar uit onze klanten de kans te geven om Emma-producten uit de eerste hand te ervaren."

Philipp Burgtorf, CCO van Emma, ​​voegt eraan toe: “Er is een inherente wens om te proberen voordat je koopt - dat is waarom we John Lewis & Partners graag aankondigen als onze nieuwste retailpartner. Samenwerken met een van de meest vertrouwde merken in het VK betekent dat potentiële klanten de meest bekroonde matras van het VK voor het eerst in de winkel kunnen zien en voelen - evenals het voordeel van 100 nachten om het uit te proberen ."

De bestaande retailpartners van Emma zijn DFS en Carpetright.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven