Gratis naar Najaarseditie van Beurs Eigen Huis

Wonen360 geeft tien keer 2 entreekaarten weg

Op 20, 21 en 22 september 2019 vindt de Najaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers ontmoeten er meer dan 250 experts. Weten wat er te doen is? Je leest het hieronder! Interesse om er naar toe te gaan? Bijvoorbeeld om je eigen klanten waaraan je producten of diensten levert te ontmoeten? Of om te zien wat er zoal op de markt is? Let dan goed op. Wonen360 mag namelijk tien keer 2 toegangskaarten weggeven voor dit event. Interesse? Stuur dan een mail naar info@wonen360.nl met als onderwerp: Ik wil gratis naar Beurs Eigen Huis. Maar let op: op = op!

Ga je een compleet nieuw huis (laten) bouwen? Of een interieur vervangen? Heb je plannen om een nieuwe badkamer te kopen of te plaatsen, of verdient de tuin (van je klant) een flinke opknapbeurt? Wat je ook gaat doen: je hebt vast een heleboel vragen. Op Beurs Eigen Huis zijn meer dan 250 exposanten aanwezig. Grote kans dat je hier de juiste expert, adviseur of maker vindt die precies kan bieden wat je zoekt. Tip: neem je bouwtekeningen, moodboard of wensenlijst mee. Zo kunnen de experts je extra goed van dienst zijn.

Hoe je duurzaam kunt wonen? Nou, zo!
Wil je duurzamer wonen, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Je bent niet de enige! Op Beurs Eigen Huis is tijdens de Najaarseditie veel aandacht voor duurzaam wonen. Via de Duurzamer Wonen Route ontmoet je klimaatadviseurs, duurzame woningbouwers en producenten van duurzame materialen. Ook het podiumprogramma barst van de interessante sprekers op het gebied van duurzaamheid. Zij vertellen je hoe middels je eigen woning mee kunt bouwen aan een mooiere wereld.

Bijzondere makers en unieke producten
Op Beurs Eigen Huis vind je antwoord op specifieke woonvragen, maar je kunt er ook heerlijk rondstruinen en bijzondere items voor je huis en tuin ontdekken. Die ene lamp waar iedereen van opkijkt, of een exclusieve designbank waar je ogen van gaan glanzen. Je ontdekt er bijzondere makers en unieke producten.

Praktisch:
• Data: 20 t/m 22 september 2019
• Openingstijden: 10:00-17:00 uur
• Locatie: Jaarbeurs Utrecht
• Entreeprijzen: online ticket € 14,00 p.p. (via www.realiseerjedroomhuis.nl), € 17,50 p.p. aan de kassa. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Tip: er is een knutselplein waar kinderen twee uur lang onder begeleiding mogen knutselen. Zo kun je zelf in alle rust de beurs verkennen.

Op www.realiseerjedroomhuis.nl vind je nog veel meer informatie over Beurs Eigen Huis.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven