"Gasten worden bij aankomst begroet met bedenkelijk wakend oog"

Deurintercom in vorm van stijlvolle lamp

Met het Comfort en Design programma van Necto Systems uit Almere toont de groothandel uit de Flevopolder vanaf deze maand naar eigen zeggen een attractieve belevingswebsite. Met een assortiment aan technologisch hoogontwikkelde producten bieden zij een ruime keuze op gebied van Audio en woning automatisering. De groothandel belevert nu vier jaar de Technisch installatiemarkt met een in totaal tiental tal merken die zij exclusief voor de merkendealers op de markt zetten. Dit op het gebied van gebouwautomatisering, LED verlichting en Audio systemen. 

"Tijdens de Beurs Eigen huis in Utrecht, wordt een deurintercom gepresenteerd: de Divus Circle. Dit is een stijlvolle heldere wandlamp. Deze valt in de eerste plaats op door het zwarte glazen, ronde design. Deze deurintercom voorziet in alle mogelijke denkbare oplossingen. Daarnaast is hij volledig naar de gebruikers hand te programmeren. Zo kunnen gasten bij aankomst worden begroet met een vriendelijke bewegende avatar of een bedenkelijk wakend oog als de gasten op een minder logisch tijdstip zich voor uw entree begeven", vertelt een woordvoerder.

Ook op de beurs zijn de schakelaars te bewonderen van het Belgische merk TENSE. Van het strakke glazen, Corian of Aluminium taster-programma tot aan de duurzame schakelaars  van hout, koper, brons of zelfs marmer. "De marmeren taster kan zelfs uit uw marmeren achterwand van uw badkamer of keuken worden vervaardigd. Hierdoor ontstaat een zeer fraaie, bijna onzichtbare schakelaar volledig weggewerkt in het interieur", vervolgt Necto. 

Meer informatie:
Necto Systems
info@nectos.nl
www.nectos.nl
www.comfortendesign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven