Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Hana nodigt je uit om je eigen vredige plek te betreden'

Nederlandse label lanceert fauteuil met verhaal

We hebben allemaal dat ene moment in tijd en ruimte waar je geest altijd naar terug dwaalt. Die rustige plek, waar je je vredig voelt. Zou je dat moment niet tastbaar willen maken? Een fysieke plek die je geest in die rustige staat trekt door er gewoon te zijn?

Het Nederlandse label Moooi heeft daar iets op bedacht. Het nieuwe ontwerp Hana. Deze nodigt je uit om je eigen vredige plek te betreden. Het ontwerp is gemaakt van zachte rondingen en viert de schoonheid van het ontsnappen uit de levensdrukte. Hana fauteuils zijn ontworpen door de Italiaanse ontwerper Simone Bonanni (1989) en vanaf 12 september wereldwijd verkrijgbaar.

Hana betekent 'bloeien' in het Japans, wat perfect past bij het ontwerp terwijl het zich ontvouwt als een bloeiende bloem. De officiĆ«le en wereldwijde lancering vindt in London plaats tijdens het London Design Festival (14 - 22 september 2019). De Hana plus ander nieuw ontwerp zal te zien zijn te midden van een weelderige bloemeninstallatie. 

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com 

Publicatiedatum: