Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Sales Director Western Europe voor WISA

WISA, dochteronderneming van fabrikant van onderdelen en accessoires van toiletreservoirs genaamd Fluidmaster inc., heeft met ingang van 1 augustus 2019 Erik Verwoerd aangesteld als Sales Director Western Europe. Hiermee volgt hij Michel Westrik op.
Als Sales Director Western Europe wordt Erik bij WISA verantwoordelijk voor de commerciële strategieën en uitvoering van alle verkoopactiviteiten in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Erik Verwoerd is al meer dan 25 jaar actief in de bouw, HVAC en Remote control gerelateerde industrie waar hij de afgelopen tien jaar o.a. de functie als Sales Director heeft vervuld. De focus lag hier op het realiseren van slimme oplossingen ten behoeve van energiebesparende oplossingen en beheer op afstand middels NBIoT technologie. Met deze brede en relevante ervaring heeft WISA het vertrouwen dat Erik een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van onze onderneming.

Over WISA
WISA levert sinds 1865 wereldwijd innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren zij een compleet ­assortiment met ­onder andere spoelsystemen en ­toebehoren, keramiek, ­toiletzittingen en een wellness programma. 

Over Fluidmaster
Fluidmaster is een merk voor toiletreparatie en preferred supplier voor toiletreservoirs. Al meer dan een halve eeuw lang heeft het bedrijf op ingenieuze wijze de interne spoelmechanismen van toiletten ontwikkeld. 

Meer informatie:
WISA
[email protected]
www.wisa-sanitair.com

Publicatiedatum: