Bij Qazqa staat de Anello in de kijker

"Als B2B onderneming is het leuk om projecten te starten waar je energie van krijgt"

Bij Qazqa staat deze maand de Anello in de kijker. "Wij als Qazqa houden ervan om verschillende projecten op te pakken. We zijn dan ook trots dat we samen met onze partners goede resultaten realiseren. Klant tevreden? Wij ook! Zo zijn wij ook trots dat we onze Anello lampen in de spotlight hebben kunnen zetten. Als B2B
onderneming is het leuk om projecten op te starten waar je energie van krijgt, en dit was er één van", stelt woordvoerster Flore Keller van Qazqa vast.

"Voor dit project wilden we sfeer en functie combineren met een moderne stijl en met oog op design. Anello was hiervoor dus echt de perfecte toevoeging! Omdat deze lampen echt thuishoren in een design omgeving, hebben we ervoor gekozen om Anello voor te stellen aan onze partner. Als gezelligheidsfactor voegt hij ook zeker iets toe. Wij houden van interieur en stralen dat ook uit naar onze partners", verklaart Flore.

De Anello bestaat uit geïntegreerd LED wat je makkelijk kan dimmen in de avond (werk jij soms ook zo laat op kantoor?). Hij is drie staps dimbaar waardoor je zelf de sfeer kan bepalen. "Een groot voordeel aan de Anello is dat ze passen in bijna ieder project dankzij zijn
minimalistische design. Kantoren, hotels of restaurants? Deze Anello past zich overal wel aan!", weet Flore.

Qazqa neemt ook deel aan de VAKbeurs in De Woonindustrie. De lampen zijn te bewonderen in de showrooms C048 en C052.

Meer informatie:
QLF Brands B.V. 
Smaragdweg 52
5527 LB Hapert
www.qazqa.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.