Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakdag trekt 22 internationale bedrijven

De Vakdag Integration of Brands op donderdag 12 september 2019 is een jaarlijks evenement dat in het teken staat van interessante lezingen, productpresentaties en workshops. Dit jaar is er onder andere keuze uit een workshop over ‘Recyclen trend of noodzaak?’, ‘Lighting Design’ of 'Maak jouw eigen leren clutch'. Daarnaast is er een interessante centrale eindlezing ‘From crap to king’ door Toshy over hoe illegale, creatieve straatkunst kan uitgroeien tot storytelling art. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers genieten van een zomerse lunch. Afsluitend is er een borrel georganiseerd en krijgen de bezoekers een goed gevulde goodiebag mee naar huis.



In Amsterdam aan de Pedro de Medinalaan 1b is de Architecten Showroom Amsterdam gevestigd. Dit is de plek voor de laatste trends, innovaties en kennis. Op dit moment zijn er 22 internationale bedrijven vertegenwoordigd, waarbij u terecht kunt voor advies en stalenmateriaal. ''De Architecten Showroom Amsterdam helpt u en uw opdrachtgever verder bij de ontwikkeling en inrichting van uw gebouw. Alles op een locatie in een inspirerende omgeving.''

Interesse in de Vakdag ‘Integration of Brands’ van de Architecten Showroom Amsterdam? Klik hier voor meer informatie.

Gebruik de code WONEN360 en ontvang € 10,00 korting op uw entreebewijs.

Publicatiedatum: