Energiebesparing door accumulerende houthaard

Verantwoord en zuinig energieverbruik staat bij veel huishoudens hoog op de verlanglijst tegenwoordig. In deze tijden waarbij de energieprijs  blijft stijgen, is kijken naar alternatieven om het huis efficiënt te verwarmen geen overdreven luxe.

Steeds meer worden consumenten zich bewust van de meerwaarde van accumulatiesets in de houthaard. Door warmte opslag in toegevoegde steenmassa ontstaat een hogere verbrandingstemperatuur in de vuurkamer, waardoor efficiëntere verbranding ontstaat, en er minder brandstof nodig is. Haardhout wordt praktisch opgebrand en dus blijven er weinig asresten over. Tevens wordt de warmte opgeslagen in deze accumulatiestenen en wordt deze gedurende 12 tot 24 uur geleidelijk afgegeven, waardoor men van een lagere periode profiteert van de warmte afgifte van de haard. Ook binnen de energiezuinige woningbouw worden de HEAT haarden graag geplaatst. Met een kleine inbouwdiepte (vanaf 40 cm) en hun hoge specifieke warmte capaciteit bieden ze veel mogelijkheden om energie te besparen.

De accumulatiesets zijn toepasbaar op de HEAT inbouwhaarden. 

Over Heatconnect
Heatconnect is een totaalleverancier voor inbouwhaarden, vrijstaande haarden en alle benodigdheden om verantwoord en veilig te installeren en te stoken. Op 10 september presenteren ze, op de website, de nieuwe brochure, met daarin 21 nieuwe modellen en maatvoeringen. Hiermee bieden ze een groot aanbod in breedte- en dieptematen in zowel draaideur- als liftdeurhaarden, en is er een mogelijkheid voor vrijwel iedere locatie. 

Meer informatie:
Heatconnect
verkoop@heatconnect.nl 
www.heatconnect.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.