In samenwerking met interieurontwerpster Marie-Gon

De Vestingh komt met nieuw kleurenconcept

Robert Schellekens van De Vestingh introduceerde vorig jaar op de vt wonen&design beurs 2018 LAB Eco Wallpaint. Een ecologische, schrobvaste, matte muurverf zonder giftige stoffen. Op 19 september a.s. zal  een nieuw, intens kleurenconcept van LAB ECO Paint met de naam Spice Colours gelanceerd worden, in samenwerking met interieurontwerpster en kleurspecialist Marie-Gon.
 
Met de introductie van de verf is de Vestingh Foundation ontstaan. Een stichting die zorgt voor zuiver drinkwater in ontwikkelingslanden. LAB Eco Paint is verbonden aan het principe: 5 for 1. Bij iedere verkochte vijf liter LAB Eco Paint wordt een persoon op duurzame wijze voorzien van zuiver drinkwater.

Robert: ''De belangstelling voor LAB ECO Paint was en is overweldigend. Dit jaar al hebben we met de Vestingh Foundation de eerste waterinstallaties in India geplaatst en we hopen op nog velen.
In mei jl. heb ik zelf India bezocht. Deze reis heeft veel indruk op me gemaakt. Hier heb ik met eigen ogen gezien hoe groot de armoede is en hoe sterk de behoefte aan zuiver drinkwater. Ook ben ik geïnspireerd geraakt door de vriendelijke bevolking, de prachtige cultuur en het kleurrijke straatbeeld. De mooiste kleurencombinaties zie je in India voorbij komen; van kleurige kruiden tot de prachtigste kleurrijke dessins in kleding. Mensen in India geven letterlijk en figuurlijk kleur aan hun leven.''

"Ik ben dan ook zeer trots dat ik samen met Marie-Gon een nieuw intens kleurenconcept van LAB ECO Paint met de naam Spice Colours mag introduceren, geïnspireerd op het kleurrijke India.
Marie-Gon is een bekend interieurontwerper en een expert op het gebied van kleur. Zij is deels woonachtig in India. Deze collectie kleuren en combinaties zijn uniek en echt een prachtige aanvulling op de reeds bestaande Industrial en Neutral Collection van LAB ECO Paint", besluit Robert. Op donderdag 19 september a.s. zal de preview van de nieuwe verflijn Spice Colours in het atelier van de krachtcentrale in Huizen plaatsvinden.  

Meer informatie:
De Vestingh
Huizerweg 29
1401 GG Bussum
info@devestingh.nl
www.vestingh.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.