Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wordt tentoongesteld op de vtwonen designbeurs

Tuintrend inspiratiebron voor huidige trends

Onlangs opende Tuintrend haar deuren voor het grote publiek. Een tuinmeubel “experience” centrum waar de bezoeker zich op 3000 m2 kan laten informeren en inspireren over de laatste trends op tuinmeubel gebied. De collectie voor 2020 staat al geëxposeerd en zal ook op de vtwonen en designbeurs te zien zijn. 

Wat is trend
Trend is om je in deze consumptie maatschappij te onderscheiden.  Binnen en buiten vervagen steeds meer. De hedendaagse tuin- terras- en serremeubelen zijn al net zo divers als binnen meubelen. Materiaalmix zet zich voort. Kleur wordt steeds belangrijker zowel in interieur als in de tuin. Hiervan ziet u bij ons voorbeelden te over!

Nieuw voor buiten zijn de silicone stoffen die u op onderstaande afbeelding ziet.

Oog voor detail
Niet alleen mooi en comfortabel om op te zitten, maar ook een lust voor het oog. Dat vinden wij belangrijk! Zowel de voor als achterzijde van het meubel is belangrijk!

Service gericht: Behalve een goed advies bied tuintrend ook extra service: Een groot deel van de GUINO kussens worden in Nederland geproduceerd, daardoor kunnen wij de mogelijkheid bieden het zitcomfort en de kleur van het kussen naar wens aan te passen.

Tuintrend: ''Wij streven er naar om “design” meubels te ontwikkelen voor betaalbare prijzen. Ook hebben meubels die u met het seizoen mee kunt laten veranderen, enkel door het toepassen van een extra overlay over het sunbrella rugkussen.''

De vtwonen en designbeurs vindt plaats van 1 tot en met 6 oktober 2019 in Amsterdam RAI. 

Meer informatie:
Tuintrend
Professor Lorentzweg 18
5144NP Waalwijk
Tel: 073 3032999
sales@tuintrend.nl
www.tuintrend.nl 

Publicatiedatum: