Dico Bed Holland presenteert nieuwe modellen op de VAKbeurs

John Vesters: "Ik verwacht er veel van"

Zes nieuwe exposanten complementeren de slaapafdeling van De Woonindustrie (DWI) tijdens de VAKbeurs. Directeur John Vesters van Dico Bed Holland heeft er zin in. "Ik verwacht er veel van. Vooral ook omdat we op maandag 2 en dinsdag 3 september een gezamenlijk ontbijt houden, waarvoor alle bezoekers van onze slaapafdeling ergens tussen half 9 en half 11 aan kunnen schuiven. Het wordt een uitgebreide ochtendmaaltijd met alles erop en eraan", weet John te melden.

John Vesters van Dico Bed Holland, met rechts een gestoffeerd ledikant van het merk Polster Betten.

De slaapexposanten in DWI hopen en rekenen er stiekem op dat geïnteresseerden eerst naar hun nieuwe modellen en aanbiedingen komen kijken voordat ze doorreizen naar de Slaapbeurs in Baarn. Het liefste had men die beurs (ook) naar Nieuwegein gehaald, maar dat lukte helaas niet. Onder aanvoering van Peter de Kock van Boxspring Design is vervolgens een nieuw plan bedacht om ook voldoende slaappubliek naar De Woonindustrie te trekken. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in zes nieuwe exposanten die eveneens van 1 tot en met 4 september deel zullen nemen aan de VAKbeurs.

Elf slaapspecialisten
Samen met vijf vaste exposanten zullen de in totaal elf slaapspecialisten hun klanten op de maandag en dinsdag van 8.30 tot 10.30 uur verwelkomen met een heerlijk ontbijtje. "Als ze dan bij ons de collecties hebben gezien en wellicht nog een rondje door het beursgebouw hebben gedaan, kunnen ze daarna nog door naar Baarn. Dat is de opzet", laat John Vesters van Dico Bed Holland desgevraagd weten.

25% korting
Zijn bedrijf showt verschillende nieuwe modellen tijdens de VAKbeurs. Tevens heeft hij nog een interessante aanbieding. Iedereen die tijdens de beurs een gestoffeerd ledikant koopt van het merk Polster Betten voor plaatsing in de eigen showroom, krijgt 25% korting.

Aan de slaapbeurs in DWI doen de volgende exposanten mee:
De nieuwkomers Candia, Hasena, Key West Bedding, Polypreen, Tekvor Care Nederland BV en Vroomshoop. En de bestaande exposanten Boxspring Design, Dico Bed, Equilli, Recticel en Van Landschoot Bedding 

In september zijn er voor de vakbezoekers van DWI drie vakevents gepland: de Najaarsvakbeurs, Dutch Design Dock en Spotlight Event. De Najaarsvakbeurs vindt plaats van zo. 1 t/m wo. 4 september, DDD van zo 1 sept t/m di 3 sept in DWI Beursfabriek en Spotlight Event van zo 15  t/m ma 16 sept in DWI Beursfabriek. 

Najaarsvakbeurs (DWI)
Zo 1 sept van 10:00 - 18:00 uur / ma 2 sept van 10:00 - 20:00 uur / di 3 en wo 4 sept van
10:00 - 18:00 uur

DDD (DWI Beursfabriek) 
Zo 1 sept van 10:00 - 18:00 uur / ma 2 sept van 10:00 - 20:00 uur / di 3 sept van 10:00 - 18:00 uur

Spotlight Event (DWI Beursfabriek)  
Zo 15 sept en  ma 16 sept van 10:00 - 17:00 uur 

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
T +31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.