460 exposanten uit 37 landen

M.O.W.: nog maar vier weken te gaan

Over vier weken begint de internationale vakbeurs M.O.W. 2019. Van 15 tot 19 september presenteren meer dan 460 exposanten uit 37 landen in het beurscentrum Bad Salzuflen op 85.000 vierkante meter hoe wij morgen willen leven. De focus zal liggen op consumentenmeubilair voor alle woonruimtes en distributievormen. Er worden inkoopverenigingen, winkelketens, specialisten, conventionele meubelhandelaren, studio's, zelfbedienings/kortingszaken, jonge woonhuizen, postorderbedrijven, doe-het-zelf- en woonwinkels, food- en non-food marketeers en online verkopers uit meer dan 60 landen verwacht.

De industrie kijkt dit jaar reikhalzend uit naar het M.O.W. in het Bad Salzuflen Exhibition Centre. De vakbeurs in Oost-Westfalen bevordert al precies 35 jaar de meubelconsumptie. Vandaag de dag is de M.O.W. de grootste meubelbeurs van Europa in de herfst en daarmee een van de belangrijkste evenementen in de branche. Het beurscentrum Bad Salzuflen biedt hiervoor de beste voorwaarden met moderne hallen, een aantrekkelijke buitenruimte en voldoende parkeergelegenheid. Bedrijven uit 37 landen presenteren op 85.000 vierkante meter expositieruimte een breed scala aan producten voor conventioneel wonen, zelfbediening en online. Er worden modellen gepresenteerd die klaar zijn voor serieproductie en de frequentie en omzet op alle handelskanalen moeten garanderen in lijn met de verkoopbevorderende herfst- en wintermaanden.

De geconcentreerde presentatie van alle producten geeft de inkoopprofessional snel een overzicht van de markt. Naast meubels en accessoires voor thuis, stoffering, voeding, slapen, gangen, baby, kind en jeugd, badkamer en keuken, staan begeleidende marketingconcepten, verkoopartikelen en marketingmaatregelen centraal in de presentaties. Daarnaast zijn er actuele trends en innovaties op het gebied van oppervlaktes, vormen, kleuren, stofferingsmaterialen, beslagtechnieken, comfortfuncties en nog veel meer. Verder zullen belangrijke onderwerpen als logistiek, digitalisering, augmented reality, individualisering en duurzaamheid aan de orde komen.

De belangstelling voor het M.O.W. strekt zich uit tot ver buiten Europa. Er worden vakbezoekers uit meer dan 60 landen verwacht. Dit zijn onder andere inkoopverenigingen, winkelketens, specialisten, conventionele meubelhandelaren, studio's, zelfbedienings- en discountwinkels, woonwarenhuizen, postorderbedrijven, doe-het-zelfwinkels, food- en non-food marketeers en online retailers.

Het M.O.W. biedt niet alleen afwisseling op het gebied van exposanten, producten en bezoekers, maar ook op het gebied van service: toegang voor vakbezoekers, catering in de beursrestaurants en bistro's, parkeerplaatsen direct naast de hallen, pendeldienst tussen de hallen, beurscatalogus en WLAN zijn allemaal gratis. Dit draagt bij aan een prettige werksfeer, net als de aantrekkelijke regio. Beursdeelnemers vinden een breed scala aan hotels in de directe omgeving, die direct te boeken zijn via www.mow.de Internationale gasten komen aan via nabijgelegen luchthavens en treinstations. Bestuurders bereiken het M.O.W. via de A2 met een directe afslag naar het beursterrein. Een ander voordeel, vooral voor internationale bezoekers die lang reizen, is dat er woning- en keukenexposities plaatsvinden aan de A30.

Deze gezamenlijke interactie in Oost-Westfalen toont het belang van de M.O.W. voor de sector en de regio aan en onderstreept de unieke positie van de vakbeurs: "Een tweede M.O.W. is niet te vinden. Het is uniek in de wereld.''

Houd deze data vrij: M.O.W. 2019 van 15 tot 19 september.

Toegang alleen voor vakbezoekers.

Meer informatie: www.mow.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.